Deze pin is getest door Sylvie.

Olivia en ik houden van Kawai (Japans voor schattig) en van beauty. In Korea hebben ze geweldige merken op dit gebied. Een beetje kinderachtig, een beetje raar maar vooral erg leuk. Op dit moment zijn ‘cushions’ – kussentjes dus – een grote hit. De term slaat op de applicator, je kunt bijv. rouge of lipstick kopen in een cushion variant, het product wordt dan via een soort sponsje verspreidt. Een van de dingen die je met een lipstick cushion goed kunt doen zijn Korean lips maken, een soort ombre. Natuurlijk kan dit ook met gewone lipsticks een een kwastje, we besloten het te proberen.

De Pin

 

Met de goede kleuren (check) en een lippenseel (check) moet het lukken!

 

On the go

Eerst heb ik m’n oranje EOS aangebracht, deze maakte Olivia’s lippen mooi glad omdat er een lichtpeelende ingrediënt in zit. De buitenkant van haar lippen heb ik omlijnd met een NYX potlood in huidskleur, deze kun je als concealer gebruiken of in de waterlijn voor een grotere oogopslag maar werkte hier ook heel goed. Daarna deed ik Mac Nude over heel haar lippen, met een lippenseel. Dan zie je er uit alsof je elk moment niet goed kan worden maar gelukkig bleek niets minder waar bij Olivia.

Daarover een lichte koraalkleur aan de binnenkant van de lippen, over de hele lengte maar niet tot aan de randjes. De donkerste kleur zette ik alleen in het midden van zowel haar onder- als bovenlip en heb ik wat vervaagd met m’n penseel.

Go go of no no?

Het duurde niet overdreven lang en het effect is grappig. Eens iets anders zonder al te veel poespas. Je kunt het natuurlijk zo fel maken als je zelf wil maar deze variant is in ieder geval heel draagbaar.

 

Tips

– mat is mooi, afpoederen is een must


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: