Deze pin is getest door Fleur.

Vandaag was mijn man jarig en mijn moeder en schoonmoeder drinken het liefst water. Maar gewoon een glaasje water uit de kraan is wel een beetje saai, dus ik besloot eens wat anders te doen en ging op zoek naar een pin over komkommerwater.

Deze vond ik er wel leuk uit zien:

 

De pinbeschrijving was in het Engels, dus ik was verrast toen ik zag dat de originele post van Beautylab.nl was, lekker lokaal 😉

 

De Pin

Het zag er uit als een lekker makkelijk recept dat eigenlijk niet kan mislukken. Ik ben wel benieuwd naar de smaak. Eén kan leek mij wel een beetje weinig voor een verjaardag.

 

On the go

Ondanks dat dit nogal een last-minute idee was, had ik wel alle ingrediënten in huis, namelijke komkommer, citroen, munt en ijsblokjes (en water duh). Verder heb je nog een kan nodig. Ik heb niet een hele hippe kan, maar deze is goed genoeg (van de Xenos).

De komkommer heb ik in strepen geschild, omdat ik dat er leuk uit vind zien 🙂

De citroen heb ik eerst apart geperst, in plaats van boven de kan uitgeknepen, omdat er een paar pitjes in zaten.

Vervolgens was het een kwestie van alles bij elkaar in de kan gooien en aanvullen met water, even roeren en in de koelkast zetten. Easy peasy!

Go go of no no?

 

Het water was lekker. De citroen, munt en komkommer geven een subtiel smaakje aan het water. Net wat anders dan gewoon water uit de kraan, maar niet heel erg sterk. Een goed idee voor zomerse dagen of wanneer je van jezelf meer water moet drinken, maar gewoon water niet zo goed weg krijgt. Verder ziet zo’n kan met komkommerwater er gewoon heel mooi uit bij bijvoorbeeld een bbq of ander etentje.

 

Tips

– Waarschijnlijk vrij voor de hand liggend, maar was de citroen en komkommer goed voor gebruik.
– Je kunt het water in de kan gewoon bijvullen, dus mijn zorgen over de hoeveelheid waren onterecht.

 

Activiteiten voor kinderen en zelfzorg voor moeders

MizFlurry's Maandelijkse InspiratieKit - Vandaag leuke doen doen en herinneringen maken voor later.Ben je op zoek naar manieren om meer plezier te maken met je kind(eren) en tegelijkertijd ook goed voor jezelf te zorgen? Dan is mijn InspiratieKit handig voor jou! Lees er hier alles over: MizFlurry’s Maandelijkse InspiratieKit.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: