8 maart 2016

POTGG: Komkommerwater (pin getest)
Deze pin is getest door Fleur.

Vandaag was mijn man jarig en mijn moeder en schoonmoeder drinken het liefst water. Maar gewoon een glaasje water uit de kraan is wel een beetje saai, dus ik besloot eens wat anders te doen en ging op zoek naar een pin over komkommerwater.
Deze vond ik er wel leuk uit zien:
De pinbeschrijving was in het Engels, dus ik was verrast toen ik zag dat de originele post van Beautylab.nl was, lekker lokaal ;)

De Pin

Het zag er uit als een lekker makkelijk recept dat eigenlijk niet kan mislukken. Ik ben wel benieuwd naar de smaak. Eén kan leek mij wel een beetje weinig voor een verjaardag.

On the go

Ondanks dat dit nogal een last-minute idee was, had ik wel alle ingrediënten in huis, namelijke komkommer, citroen, munt en ijsblokjes (en water duh). Verder heb je nog een kan nodig. Ik heb niet een hele hippe kan, maar deze is goed genoeg (van de Xenos).De komkommer heb ik in strepen geschild, omdat ik dat er leuk uit vind zien :)De citroen heb ik eerst apart geperst, in plaats van boven de kan uitgeknepen, omdat er een paar pitjes in zaten.Vervolgens was het een kwestie van alles bij elkaar in de kan gooien en aanvullen met water, even roeren en in de koelkast zetten. Easy peasy! 


Go go of no no?


Het water was lekker. De citroen, munt en komkommer geven een subtiel smaakje aan het water. Net wat anders dan gewoon water uit de kraan, maar niet heel erg sterk. Een goed idee voor zomerse dagen of wanneer je van jezelf meer water moet drinken, maar gewoon water niet zo goed weg krijgt. Verder ziet zo'n kan met komkommerwater er gewoon heel mooi uit bij bijvoorbeeld een bbq of ander etentje.

Tips

- Waarschijnlijk vrij voor de hand liggend, maar was de citroen en komkommer goed voor gebruik.
- Je kunt het water in de kan gewoon bijvullen, dus mijn zorgen over de hoeveelheid waren onterecht.Heb je mijn overzichtspagina met alle geteste pins al gezien?

NB Dit bericht was eerst gepubliceerd op https://pinnersonthegogo.wordpress.com/ (op 12 juli 2015). Als je wilt weten waarom ik het hier opnieuw plaats, lees dan even dit bericht.

Volg mij op FacebookInstagramPinterestGoogle+YouTube en/of Bloglovin'


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

SintSint