Deze pin is getest door Denise

Fruit in ijsblokjes, ik dacht hoe moeilijk kan dat zijn. Een leuke bezigheid met de hitte van de afgelopen dagen.

De pin

 

Pin link. Nu had ik een tip gelezen dat je met gekookt water, heldere ijsblokjes krijgt. Dus ik in de vroege ochtend water gekookt en alle spullen klaargezet. Dat ging prima, tot mijn dochter door had dat ik iets ‘leuks’ ging doen. Ik heb daarom het gekookte water iets vermengd met koud water uit de kraan, zodat zij haar handen niet zou verbranden. IJsblokjes die iets wit zijn waardoor je het fruit niet zo goed ziet als bij de pin.

 

On the go

Ik heb er voor gekozen om een bak te vullen met aardbei en banaan en een bak met citroen. Nadat ik alles in kleine stukjes heb gesneden en heb verdeeld, schenk ik het water erbij.

En na zo’n 6 uurtjes zijn de ijsblokjes klaar! Mijn kinderen hebben er heel wat op met de warme dagen (die met aardbei en banaan, citroen vond ik zo zielig ;)).

Go go of no no?

Wat ik van tevoren al dacht, de ijsklontjes zijn wat aan de witte kant. Nu is het op de foto erger dan dat het daadwerkelijk was.

Tips

Voortaan gekookt water, goed laten afkoelen en dan pas aan de slag voor het mooiste effect.

 


Heb je mijn overzichtspagina met alle geteste pins al gezien?

NB Dit bericht was eerst gepubliceerd op https://pinnersonthegogo.wordpress.com/ (op 14 juli 2015). Als je wilt weten waarom ik het hier opnieuw plaats, lees dan even dit bericht.