Ik wilde eerste geen inspiratiebericht schrijven over moederdag, maar nu ik al die leuke blogberichten langs zie komen vind ik het toch wel leuk om er een paar uit te lichten. Sta je er niet bij? Laat dan je link achter bij de link party onderaan.

Armbandjes

Op de blog van Judith (www.pinkpress.nl) kwam ik mooie armbandjes van Kaya Sieraden tegen. In december werkte ik samen met deze webshop en ze hebben mooie dingen, vind ik.

preview zelfzorgkaartjes moedersNeem de tijd voor jezelf als moeder en creëer een evenwichtige zelfzorgroutine met deze Zelfzorgkaartjes voor Moeders. Ontdek 80 activiteiten die je ondersteunen bij het vinden van meer balans en geluk. Start je zelfzorgreis vandaag nog.


DIY sieradenhanger van tak

Bianca van http://www.fulltimemama.nl schreef deze leuke DIY over hoe je zelf een sieradenhanger van een tak maakt. Mijn jongens slepen toch altijd al allemaal takken mee naar huis en ze kunnen dus echt van het begin tot het eind meehelpen bij dit cadeau. Tip voor papa’s ;-)!

DIY toilletassje

Daar waar ik het vorige idee meer voor jongens vind, vind ik deze echt wat om samen met een meisje te maken; een zelfgemaakt toilettasje. Op www.website4mama.nl staat helemaal beschreven hoe je het doet. Leuk en handig!

Leuke (gratis) download: posters voor moederdag

Op www.moodkids.nl kwam ik deze mooie posters voor moederdag tegen. Handig als last minute cadeau, maar wel zo leuk als je ze in een mooi lijstje stopt. Of print hem wat kleiner en gebruik hem als kaart (met natuurlijk een lieve tekst op de achterkant!).

 

Moederdag 2016 Link Party

Zijn bovenstaande ideeën niets voor jou? Misschien vind je tussen onderstaande links wel een geschikt idee:

Volg mij op FacebookInstagramPinterestGoogle+YouTube en/of Bloglovin’