29 juni 2016

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar wij hebben een kastje vol met kinder-DVD's die, sinds we Netflix hebben, vooral gebruikt werden door Kate om te oefenen hoe snel ze een kast leeg kon halen. Al meerdere keren dacht ik erover om ze weg te brengen naar een weggeef- of kringloopwinkel, maar dat vond ik toch ook weer zonde. Nu ben ik blij dat ik dat niet gedaan heb. Ik heb een manier gevonden om de DVD's vrij makkelijk en gratis over te zetten naar een tablet. Zin gekregen om dit ook te doen? Hieronder leg ik je uit hoe het werkt.

dvd naar tablet
28 juni 2016
Deze pin is getest door Alice

De pin

Mijn dochtertjes hadden juffendag op school. Dat houdt in dat de juffen (of meesters) hun verjaardag vieren en er die dag leuke dingen gedaan worden. Omdat het aan het eind van het schooljaar wordt gevierd, heb ik gekozen voor een end of year teacher gift. Op Pinterest staan natuurlijk veel ideeën.
26 juni 2016

Vorige week kregen we een pakketje binnen van Vtech. We mochten namelijk iets testen voor ze. De jongens namen hun taak heel serieus en Kate kon natuurlijk ook niet achter blijven en heeft zelfs ook getest. Kijk je mee?


24 juni 2016

Bijna twee maanden geleden plaatste ik het bericht Letter van de week: activiteiten met de T. Dat 'van de week'-gedeelte klopt dus niet helemaal. Ik had verwacht dat het in de schijnwerpers staan van een letter bij Mack in de kleuterklas sneller zou wisselen, maar dat is dus niet het geval. Ik denk ook dat het te maken heeft met het einde van het schooljaar, maar ik vind het helemaal niet erg. Thuis hebben we het ook erg druk en kwamen we ook minder snel aan de letteractiviteiten toe. Daarnaast hoeven de letters er wat mij betreft bij kleuters niet ingestampt te worden. Spelenderwijs er kennis mee laten maken lijkt mij prima en dat heeft Mack op school en thuis weer gedaan, dit keer met de R.21 juni 2016

Zoek je nog snel een budgetcadeau voor de juf? En heb je een Action in de buurt? Dan heb ik hier de oplossing voor je; een beautysorbet voor iets meer dan 2 euro.
16 juni 2016

Toen ik twee weken geleden aan het inpakken was voor onze vakantie naar Tenerife, bedacht ik me dat we nog bagagelabels nodig hadden. Dus ik ben achter de laptop gekropen en heb snel deze labels ontworpen. Nu we weer terug zijn (het was heerlijk, binnenkort meer over de vakantie zelf) heb ik tijd om ze met jullie te delen. Dus zoek je nog een paar leuke labels voor aan je koffer, die je zelf kunt printen? Dan heb je ze nu wellicht gevonden!


14 juni 2016

Deze pin is getest door Denise

Vaderdag, een elk jaar terugkerende dag om de vaders eens in het zonnetje te zetten. Nu heb ik zelf drie kleine kinderen die hun vader als een superheld beschouwen. (Mijn zussen gieren het nu waarschijnlijk uit, omdat zij mijn man kennen!) Maar ik vond deze pin uitstekend om uit te proberen. Een persoonlijke touch door de handen en voeten en een kunstwerk om op te hangen.
1 juni 2016

Deze pin is getest door Alice

Het is woensdagmiddag. De kinderen zijn vroeg uit en het is lekker weer buiten. Een prima middag voor een picknick. Er gaan veel makkelijke en kant en klare dingen mee. Maar ik probeer wel altijd in ieder geval één gerecht zelf te bereiden. In dit geval heb ik gekozen voor deze Food on a Stick, een Italiaanse versie. Het ziet er heerlijk uit, dus ik ben erg enthousiast over.
SintSint