Deze pin is getest door Denise

Vaderdag, een elk jaar terugkerende dag om de vaders eens in het zonnetje te zetten. Nu heb ik zelf drie kleine kinderen die hun vader als een superheld beschouwen. (Mijn zussen gieren het nu waarschijnlijk uit, omdat zij mijn man kennen!) Maar ik vond deze pin uitstekend om uit te proberen. Een persoonlijke touch door de handen en voeten en een kunstwerk om op te hangen.

 

De pin

Doordat ik deze pin met drie kinderen tegelijk doe, snap ik dat het een kliederige boel kan worden. Ik heb ze daarom in een oud t-shirt laten kliederen. Ook dacht ik dat ik er wel even mee bezig zou zijn, dat viel mee. In een half uurtje waren wij klaar!

On the go

Het verven met handen en voeten zorgden voor een hoop gegiechel en plezier. Waar ik even vast liep, was het aanbrengen van de verf. Ik heb een oud stuk plastic genomen en daar de verf op uitgesmeerd.

Nu bleek achteraf dat ik een iets wat waterige vingerverf had genomen en deze snel vlekt. Zonde natuurlijk, maar door glitters over het kunstwerk heen te gooien heb ik dat aardig weg kunnen werken. Voor de volgende keer, andere vingerverf!

preview Vaderdag bonnenboekjeOp zoek naar een bijzonder cadeautje voor Vaderdag? Bekijk dan dit Vaderdag Bonnenboekje eens. Met 28 unieke en hartverwarmende activiteiten kunnen je kind en zijn of haar vader samen onvergetelijke momenten beleven. Laat hem zien hoeveel hij betekent voor jullie en geef hem een cadeau vol waardevolle herinneringen. Bekijk nu het Vaderdag Bonnenboekje.


Met mijn jongste dochter van 16 maanden had ik het meest moeite. Haar wiebelteentjes en handjes die van open naar vuist stand gingen, heeft geen positief effect het schilderij. Ik zou daarom aanraden om dit te maken met kinderen vanaf 2,5 jaar oud.

Nadat wij hadden geverfd zijn wij de gezichtjes en handen gaan maken. Mijn dochter had het schilderij helaas op zijn kop, maar dat mocht de pret niet drukken. Zij gaf zelf aan dat haar superheld net opsteeg en naar een volgende missie ging. Mijn zoon vond het glitteren en kleuren geweldig! Ik heb mijn jongste dochter een paar kleurpotloden gegeven om het nog persoonlijker te maken.

Het eindresultaat

Tips

Voor de volgende keer zou ik andere vingerverf gebruiken en op de leeftijd letten.

 


Heb je mijn overzichtspagina met alle geteste pins al gezien?

NB Dit bericht was eerst gepubliceerd op https://pinnersonthegogo.wordpress.com/ (op 19 juni 2015). Als je wilt weten waarom ik het hier opnieuw plaats, lees dan even dit bericht.

 

Volg mij op FacebookInstagramPinterestYouTube en/of Bloglovin’