Afgelopen week deden er weer flink wat bloggers mee aan ons blogfeestje. Super leuk! Uit alle inzendingen heb ik drie recepten gekozen, die mij lekker lijken en ik deze zomer graag nog zou willen maken. Kijk je mee?


Mijn drie favorieten

Zelf ijs maken: zo doe je dat

Nicole van huisvlijt.com doet uitgebreid verslag van het boek ‘IJs’ van Carlina de Lorenzo, voor de mensen uit Utrecht is de familie De Lorenzo waarschijnlijk ook wel bekend van IJssalon Venezia (nu Roberto Gelato). Ze beschrijft ook hoe je zelf ijs kunt maken. We hebben al jaren een ijsmachine in huis, maar na één mislukte poging is het er nooit meer van gekomen. Dit bericht inspireert mij om het nog eens te proberen.

Hoe zelf pruimenjam maken

Ook zelf jam maken staat al jaren op mijn (zomer) to do-lijst. Tijdens vroegere vakanties in Zeeland gingen we altijd bramen plukken in de duinen en daar werd ook wel eens jam van gemaakt als we veel hadden, maar ik heb daar nooit bij meegeholpen. En het is helemaal niet moeilijk, blijkt uit dit recept voor pruimenjam van Anita.

Recept – Mexicaanse wraptaart

Mexicaans eten is wél iets wat ik vaak maak, bijna wekelijks. Maar een wraptaart heb ik nog nooit geprobeerd en vind ik er altijd erg gezellig uitzien, dus wie weet maak ik dit recept van Jessica komende week wel.

 

Maak kennis met de gastvrouwen

Dit leuke feestje geef ik niet alleen, maar samen met drie andere geweldige gastvrouwen. Zij hebben ook favoriete berichten uitgekozen, dus neem snel een kijkje op hun blogs, misschien sta jij er wel bij!

 

Esmeralda van www.savethemama.nl

Esmeralda blogt over life, food, funstuff, shoptips en meer. Zoek je nog wat inspiratie voor een zomerse activiteit? Dan heb je vast wat aan deze lijst van Esmeralda met 70 dingen om te doen in de zomer.

 

Dit zijn haar social media kanalen:

Nicole van www.meisje-eigenwijsje.nl

Nicole schrijft over van alles en nog wat, geïnspireerd door haar leven. Afgelopen week plaatste ze een bericht met Picknick recepten dat natuurlijk helemaal bij het thema van deze week past.

Dit zijn haar social media kanalen:

 

Janske van www.janske.nl

Janske is op dit moment zwanger van haar tweede dochter en blogt over allerlei moederavonturen. Ze maakte deze week de Duplo schoon, nadat ze op Instagram had gezien dat ik daar mee bezig was. Alleen pakte zij het pedagogisch verantwoord aan en liet haar dochter helpen en dat leverde een heleboel vrolijk foto’s op.

Dit zijn haar social media kanalen:

En hier zijn mijn social media kanalen:

 

Het blogfeestje!

Ben jij (weer) van de partij? Voeg een link toe en feest gezellig mee! Of bezoek één van onderstaande links en laat je inspireren. Veel plezier!


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: