De eerste schoolweek zit er hier alweer op. We deden onze jaarlijkse eerste schooldagtraditie en genoten tussendoor van het warme weer. Ook bij blogfeestje 6 was het thema back to school goed vertegenwoordigd (er deden sowieso veel bloggers mee, 113 inzendingen!, super gezellig :-), dus vandaar deze week drie links die de overgang naar het schoolleven wat makkelijker maken.

Weet je nog niet helemaal wat het blogfeestje inhoudt, lees dan dit bericht: Link parties, wat en waarom? – Blogfeestje #1.


Mijn drie favorieten

Back to school challenge, schoenen aan de juiste voet

Saskia deelt een handige tip om kinderen zelf de juiste schoen aan de juiste voet te laten doen. Erg handig!

BACK TO SCHOOL CHECKLIST

Dewi maakte een handige back to school-checklist. Vooral met het vierde onderdeel uit haar lijstje ben ik altijd te laat, oeps!

De musthaves met je eigen naam

Op Mama’s Liefste kun je een uitgebreide lijst vinden met gave artikelen die je kunt personaliseren.

 

Maak kennis met de gastvrouwen

Dit leuke feestje geef ik niet alleen, maar samen met drie andere geweldige gastvrouwen. Zij hebben ook favoriete berichten uitgekozen, dus neem snel een kijkje op hun blogs, misschien sta jij er wel bij!

 

Esmeralda van www.savethemama.nl

Esmeralda blogt over life, food, funstuff, shoptips en meer. Afgelopen week deelde ze een tip om mooie krullen te maken, zonder warmte, met behulp van… rietjes! Ziet er erg grappig uit als ze er in zitten, maar het resultaat is prachtig!

 

Dit zijn haar social media kanalen:

Nicole van www.meisje-eigenwijsje.nl

Nicole schrijft over van alles en nog wat, geïnspireerd door haar leven. Ze deelde een Grieks eenpansgerecht. Het lijkt me lekker en de ingrediënten zijn vrijwel allemaal mager (wat goed uit komt voor ons, want sinds een paar weken wordt er hier in huis op de lijn gelet).

Dit zijn haar social media kanalen:

 

Janske van www.janske.nl

Janske is op dit moment zwanger van haar tweede dochter en blogt over allerlei moederavonturen. De veertig weken komen steeds dichterbij voor haar. Ben je benieuwd of ze bang is voor de bevalling? Lees dan dit bericht.

Dit zijn haar social media kanalen:

En hier zijn mijn social media kanalen:

 

Het blogfeestje!

Ben jij (weer) van de partij? Voeg een link toe en feest gezellig mee! Of bezoek één van onderstaande links en laat je inspireren. Veel plezier!

Activiteiten voor kinderen en zelfzorg voor moeders

MizFlurry's Maandelijkse InspiratieKit - Vandaag leuke doen doen en herinneringen maken voor later.Ben je op zoek naar manieren om meer plezier te maken met je kind(eren) en tegelijkertijd ook goed voor jezelf te zorgen? Dan is mijn InspiratieKit handig voor jou! Lees er hier alles over: MizFlurry’s Maandelijkse InspiratieKit.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: