20 augustus 2016

3x tijd voor jezelf - blogfeestje 6

Ook deze week heb ik weer drie favorieten gekozen uit de inzendingen van het blogfeestje van vorige week. Dit keer is het thema tijd voor jezelf. Maandag moeten de kinderen hier weer naar school, wat ik heel erg jammer vind, maar het betekent ook weer tijd voor wat meer structuur en hopelijk wat meer tijd voor mezelf. Weet je nog niet helemaal wat het blogfeestje inhoudt, lees dan dit bericht: Link parties, wat en waarom? - Blogfeestje #1.Mijn drie favorieten

Review: markers finecolour (aliexpress)

Tekenen of kleuren vind ik altijd erg ontspannend. Ik heb ook een eigen plank in de knutselkast met spullen waar de kinderen niet mee mogen of alleen onder toezicht. Een set fineliners zoals de set die die gereviewed wordt op kleineprinses.be zou daar ook mooi bij passen. 
5 Gratis e-courses voor creatievelingen 

Elze (hetzusje.com) heeft vijf gave en gratis e-courses gevonden voor bloggers en creatieveling. Ze lijken met allemaal heel handig!Welke hardloopschoenen heb je aan?

Minke schrijft over het proces achter het kopen van haar hardloopschoenen. Dat goede schoenen belangrijk zijn wist ik wel, maar dat er winkels zijn die je precies kunnen adviseren welke schoenen bij jou passen niet. Lees snel haar ervaring!Maak kennis met de gastvrouwen

Dit leuke feestje geef ik niet alleen, maar samen met drie andere geweldige gastvrouwen. Zij hebben ook favoriete berichten uitgekozen, dus neem snel een kijkje op hun blogs, misschien sta jij er wel bij!

Esmeralda van www.savethemama.nl


Esmeralda blogt over life, food, funstuff, shoptips en meer.

Ik vond dit stukje van haar heel grappig om te lezen en het lijkt er op dat de boodschap is overgekomen (hittegolf volgende week?!).

Dit zijn haar social media kanalen:


Nicole van www.meisje-eigenwijsje.nl


Nicole schrijft over van alles en nog wat, geïnspireerd door haar leven.

Nou ik het net toch over die hittegolf had: Nicole zette negen supergave zwembanden op een rijtje. 

Dit zijn haar social media kanalen:Janske van www.janske.nl

 
Janske is op dit moment zwanger van haar tweede dochter en blogt over allerlei moederavonturen. 

Ik vind ze altijd erg leuk om te bekijken; groeiende buikfoto's. Janske zette ze in dit bericht achter elkaar. Zij doet deze week trouwens door omstandigheden in afgeslankte vorm mee aan het feestje.

Dit zijn haar social media kanalen:


En hier zijn mijn social media kanalen:Het blogfeestje!


Ben jij (weer) van de partij? Voeg een link toe en feest gezellig mee! Of bezoek één van onderstaande links en laat je inspireren. Veel plezier!

Volg mij op FacebookInstagramPinterestGoogle+YouTube en/of Bloglovin'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

SintSint