De zomervakantie is nu toch echt voorbij, ook in het zuiden van het land beginnen de scholen komende week weer. Onze vakantie is alweer drie maanden geleden, maar gelukkig hebben we de foto’s nog en dat geldt ook voor de bloggers die in deze post in het zonnetje gezet worden. Kijk je mee naar de heerlijke foto’s en vakantieverslagen? Bij twee ervan ging de reis naar Zeeland, waar ik zelf ruim 25 jaar ieder jaar op vakantie ging. Nostalgie!

Een huishoudelijke mededeling: deze week duurt het blogfeestje niet één maar twee weken. Je kunt dus drie links toevoegen tot woensdag 14 september 22:00 uur. Dit in verband met de nationale mamabloggersdag van volgende week. Dit wordt een superleuke bloghop waar heel veel mamabloggers aan meedoen en waarbij je heel veel gave prijzen kunt winnen.

Weet je nog niet helemaal wat het blogfeestje inhoudt, lees dan dit bericht: Link parties, wat en waarom? – Blogfeestje #1.


Mijn drie favorieten

Onze minitrip naar Zeeland

Breg verbleef met haar man en peuter slechts een nachtje in Zeeland, maar ze hadden het heerlijk! Aan de foto’s te zien bezochten ze precies het strand waar wij ook altijd naar toe gingen. Ik krijg gewoon een beetje heimwee ^-^.

Vakantiekiekjes #2

Monique ging ook naar Zeeland en zat in zo’n supergaaf huisje óp het strand! Via deel 2 van haar vakantiefoto’s kun je een leuk verslag lezen over de tweede vakantieweek van haar gezin. Ook al van die heerlijke foto’s!

Wat hebben we genoten!

Serina ging naar Frankrijk met haar partner en twee zoons. De reis ernaartoe was nog best spannend, maar daarna was het genieten.

Maak kennis met de gastvrouwen

Dit leuke feestje geef ik niet alleen, maar samen met drie andere geweldige gastvrouwen. Zij hebben ook favoriete berichten uitgekozen, dus neem snel een kijkje op hun blogs, misschien sta jij er wel bij!

 

Esmeralda van www.savethemama.nl

Esmeralda blogt over life, food, funstuff, shoptips en meer. Haar recept voor aardbeienlimonade zonder suiker van afgelopen week ziet er heerlijk uit! Het wordt de komende week nog lekker nazomerweer, dus ik denk dat ik een fles ga maken.

Dit zijn haar social media kanalen:

Nicole van www.meisje-eigenwijsje.nl

Nicole schrijft over van alles en nog wat, geïnspireerd door haar leven. Ze doet deze maand mee aan Steptember en is van plan hiervoor iedere dag 10.000 stappen te lopen. Wow! Haar doel is om geld in te zamelen voor onderzoek en ondersteuning van kinderen en volwassenen met Cerebrale Parese. Help jij haar mee?

Dit zijn haar social media kanalen:

 

Janske van www.janske.nl

Janske heeft twee dochters en blogt over allerlei moederavonturen. Ze is vorige week bevallen van dochter Coco! Goed gedaan Janske! Gisteren deelde ze een fotodagboek van de kraamweek. Neem snel een kijkje, het geluk spat van de foto’s af!

Dit zijn haar social media kanalen:

En hier zijn mijn social media kanalen:

 

Het blogfeestje!

Ben jij (weer) van de partij? Voeg een link toe en feest gezellig mee! Of bezoek één van onderstaande links en laat je inspireren. Veel plezier!

Activiteiten voor kinderen en zelfzorg voor moeders

MizFlurry's Maandelijkse InspiratieKit - Vandaag leuke doen doen en herinneringen maken voor later.Ben je op zoek naar manieren om meer plezier te maken met je kind(eren) en tegelijkertijd ook goed voor jezelf te zorgen? Dan is mijn InspiratieKit handig voor jou! Lees er hier alles over: MizFlurry’s Maandelijkse InspiratieKit.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: