Vandaag is het gewoon alweer 24 december! De kerstvakantie is begonnen en de feestdagen staat nu echt pal voor de deur. Maar nu is het eerst tijd voor de uitslag van het kerstblogfeestje. Wat waren er weer een hoop leuke inzendingen. Het was lastig kiezen, maar ik heb er drie favorieten uit kunnen pikken, namelijk winterse feestrecepten. Lees snel verder!


Favorieten Kerstblogfeestje

Slagroom met een smaakje

Ik kende de Monin-siropen eigenlijk alleen om cocktails mee te maken, maar Anne van Simple Thoughts gebruikt ze voor een heel ander doel. Namelijk om er slagroom met een smaakje mee te maken. Lekker!

 

Helaas zijn de website van de andere favorieten niet meer online.

De andere gastvrouwen

En ik ga gewoon nog even door met lekkere en leuke winterse feestrecepten delen, want bij mijn medegastvrouwen kwam ik ook gave ideeën tegen:

 

Gourmettips

Ik ben dol op gourmetten, maar het komt er niet zo vaak van. Maar wel altijd op oudejaarsavond, dat is onze traditie (samen met daarna spelletjes spelen). Meestal zet ik ieder jaar hetzelfde op tafel, maar Nicole heeft wat tips op een rijtje gezet voor wat meer variatie: gourmetten met de feestdagen. Die heb ik alvast gepind voor volgende week.

7-gangen diner

Janske maakte twee jaar geleden dit 7-gangen kerstdiner – simpel, snel en lekker!. Het ziet er allemaal heerlijk uit (al had ik wel medelijden met haar bij het zien van de laatste foto :O ).

Witte chocolademelk

Dit recept van Esmeralda mag niet ontbreken bij de winterse feestgerechten; witte chocolademelk. Onweerstaanbaar voor witte chocoladefans en ze heeft er prachtige foto’s van gemaakt!

Dat waren ze! Dan rest mij nu alleen nog jullie hele fijne kerstdagen te wensen en alle goeds voor 2017!


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: