Ligt het aan mij, of is iedereen dit jaar extra vroeg met het opzetten van de kerstboom en versieren van het het huis in kerstsferen? Ik heb er al heel wat zien langskomen in de verschillende app-groepjes waar ik in zit en op social media. Hoog tijd voor het Blogfeestje kerst dus! Zoals je waarschijnlijk al weet is dit een gezellig feestje waar bloggers hun kerstlinks achter kunnen laten en iedereen inspiratie op kan doen. Wil je nog iets meer weten over hoe blogfeestjes werken, klik dan even hier.


Kerst op mizflurry.nl

 

Kerst is al jaren een groot onderdeel van mijn blog. Vijf jaar geleden begon ik met bloggen in november aan de hand van een play challenge, die dertig dagen duurde. Toen die voorbij was, ging ik verder met een adventskalender met activiteiten en dat heb ik de vier jaar er op ook volgehouden. Het lukte me niet om ieder jaar dagelijks 24 berichten te schrijven, maar in de loop van de tijd heb ik toch aardig wat kerstblogs geschreven. Kijk maar eens onder de tag adventactiviteiten, dan kom je er een heleboel tegen. Dit jaar heb ik besloten om het wat anders aan te pakken en heb ik 23 andere bloggers gevraagd om samen af te tellen naar kerst met een activiteitenadventskalender en dat was een goede beslissing, want er zijn al zes hele gave blogs online gekomen en er liggen nog een hoop leuke dingen in het verschiet!

 

Kerst bij de andere gastvrouwen

Witte chocolademelk

Natuurlijk doen mijn lieve medegastvrouwen ook mee aan Aftellen naar kerst. Esmeralda schreef hiervoor gisteren over chocolademelk en ze kwam met een hele gave uitvoering; witte chocolademelk! Super idee voor de fans van witte chocola onder ons en wat heeft ze er een prachtige foto’s van gemaakt!

Regenboogkerstboom van Janske

Ik heb de kerstboom nog niet opgezet, maar wat is dit idee van Janske gaaf zeg: een regenboogkerstboom! Allerlei verschillende kleuren kerstversiering- en ballen in de boom, op kleur. Ik vrees alleen dat ik daar niet genoeg (verschillende) ballen voor heb ^-^.

Kerstfilms op Netflix

Ik hou altijd van Netflix-lijstjes, want als je mij laat bladeren door het uitgebreide Netflix-overzicht, ben je al gauw een half uur verder. Zo’n lijstje helpt me focussen en maakt het kiezen makkelijker 🙂 Nicole zette wat onbekendere kerstfilms die nu op Netflix staan, op een rijtje:

Blogfeestje kerst

Dan is het nu tijd voor het blogfeestje zelf!

Activiteiten voor kinderen en zelfzorg voor moeders

MizFlurry's Maandelijkse InspiratieKit - Vandaag leuke doen doen en herinneringen maken voor later.Ben je op zoek naar manieren om meer plezier te maken met je kind(eren) en tegelijkertijd ook goed voor jezelf te zorgen? Dan is mijn InspiratieKit handig voor jou! Lees er hier alles over: MizFlurry’s Maandelijkse InspiratieKit.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: