Jullie hebben hem nog van me te goed; de uitslag van het blogfeestje Sinterklaas. Op zondagavond in plaats van zaterdagochtend, wil je weten waarom klik dan hier. Dit is ook gelijk de reden waarom ik het bericht iets korter hou dan anders. Ik heb dit keer gekozen voor drie “persoonlijke verhalen”; namelijk hoe anderen Sinterklaas vieren. Er zaten weer heel veel leuke, handige en lekkere inzendingen bij het blogfeestje en die heb ik allemaal op Pinterest gepind (zo kan ik er volgend jaar ook nog eens naar kijken). Maar omdat ik de persoonlijke verhalen niet zo thuis vind horen op Pinterest, maar wel leuk vind om te lezen, wil ik ze hier nog even in het zonnetje zetten. Daarnaast heb ik het gevoel dat de meeste mensen inmiddels al pakjesavond gevierd hebben en niet zo veel zin meer hebben in tips en DIY voor pakjes avond. Dus hier zijn mijn drie favorieten:

Favorieten Sinterklaasblogfeestje

Zo vieren wij Sinterklaas van Aukjes Wereld. Wow, voor ieder cadeau een gedicht!

Sinterklaas vieren met mijn familie van Sophietjes.nl. Deze moet je echt even bekijken voor alle leuke surprises.

Sinterklaas in de Tropen van Mama’s Meisje. Ik vond het erg leuk om te lezen hoe de viering van het Sinterklaasfeest er in een ander land aan toe gaat.

 

De andere gastvrouwen

Vergeet niet om ook even een kijkje te nemen bij mijn medegastvrouwen Nicole en Janske, ook zij hebben hun favorieten op een rijtje gezet.

En hou onze blogs in de gaten. Dinsdag start het kerstblogfeestje en dan is Esmeralda ook weer van de partij!

Aftellen naar kerst

Heb je Aftellen naar kerst al langs zien komen? Ik heb 23 andere bloggers gevraagd om samen met mij af te tellen naar kerst met een activiteiten adventskalender en een soort bloghop. De eerste vier activiteiten staan inmiddels online 😀


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: