Voor degenen die hierheen gekomen zijn via Robust Posch: dag 4 van Aftellen naar kerst. een Sinterklaasactiviteit, kun je vinden op de blog van Villa Speelmama. Neem gauw een kijkje!

Waarom de uitslag van het Sinterklaasblogfeestje nog niet online staat

Zo kom je jaren niet in het Antonius in Nieuwegein en dan ineens 2x in 1 maand! Ik zal op voorhand alvast zeggen dat alles goed met me is, maar vrijdagmiddag lag ik ineens op de eerste hart hulp en werd een een hartfilmpje bij me gemaakt. Ik had last van pijn achter mijn linkerborst bij inspanning en dat ging weer weg bij rust. En dan is geen goed teken, dus ondanks dat ik verder goed gezond ben, een jonge vrouw en niet rook, vertrouwde de huisarts het toch niet helemaal en werd ik doorgestuurd. Daar bleek alles gelukkig goed met mijn hart en ik mocht weer gaan.

 

 

We waren nog net op tijd voor pakjesavond met mijn schoonfamilie, waar we weer flink verwend zijn en de Video van Sint was een groot succes! Wat er dan wel met me aan de hand is, weten we dus niet, dus ik heb maar besloten dat ik iets rustiger aan moet doen. Ik ga niet stoppen met bloggen, maar wel even verder op een wat lager pitje. Vandaar dat de uitslag van het blogfeestje Sinterklaas nog niet online staat. Sorry!

Bij mijn medegastvrouwen kun je al wel zien wat hun favorieten waren: kijk bij Janske of Nicole.