6 december 2016

Tijd voor kerstige inspiratie! - Blogfeestje kerst

Ligt het aan mij, of is iedereen dit jaar extra vroeg met het opzetten van de kerstboom en versieren van het het huis in kerstsferen? Ik heb er al heel wat zien langskomen in de verschillende app-groepjes waar ik in zit en op social media. Hoog tijd voor het Blogfeestje kerst dus! Zoals je waarschijnlijk al weet is dit een gezellig feestje waar bloggers hun kerstlinks achter kunnen laten en iedereen inspiratie op kan doen. Wil je nog iets meer weten over hoe blogfeestjes werken, klik dan even hier.


Kerst op mizflurry.nl


Kerst is al jaren een groot onderdeel van mijn blog. Vijf jaar geleden begon ik met bloggen in november aan de hand van een play challenge, die dertig dagen duurde. Toen die voorbij was, ging ik verder met een adventskalender met activiteiten en dat heb ik de vier jaar er op ook volgehouden. Het lukte me niet om ieder jaar dagelijks 24 berichten te schrijven, maar in de loop van de tijd heb ik toch aardig wat kerstblogs geschreven. Kijk maar eens onder de tag adventactiviteiten, dan kom je er een heleboel tegen. Dit jaar heb ik besloten om het wat anders aan te pakken en heb ik 23 andere bloggers gevraagd om samen af te tellen naar kerst met een activiteitenadventskalender en dat was een goede beslissing, want er zijn al zes hele gave blogs online gekomen en er liggen nog een hoop leuke dingen in het verschiet!

Kerst bij de andere gastvrouwen

Witte chocolademelk

Natuurlijk doen mijn lieve medegastvrouwen ook mee aan Aftellen naar kerst. Esmeralda schreef hiervoor gisteren over chocolademelk en ze kwam met een hele gave uitvoering; witte chocolademelk! Super idee voor de fans van witte chocola onder ons en wat heeft ze er een prachtige foto's van gemaakt!


Regenboogkerstboom van Janske

Ik heb de kerstboom nog niet opgezet, maar wat is dit idee van Janske gaaf zeg: een regenboogkerstboom! Allerlei verschillende kleuren kerstversiering- en ballen in de boom, op kleur. Ik vrees alleen dat ik daar niet genoeg (verschillende) ballen voor heb ^-^.


Kerstfilms op Netflix

Ik hou altijd van Netflix-lijstjes, want als je mij laat bladeren door het uitgebreide Netflix-overzicht, ben je al gauw een half uur verder. Zo'n lijstje helpt me focussen en maakt het kiezen makkelijker :) Nicole zette wat onbekendere kerstfilms die nu op Netflix staan, op een rijtje:


Blogfeestje kerstDan is het nu tijd voor het blogfeestje zelf!Bekijk ook mijn overzichtspagina kerst.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

SintSint