27 maart 2019

Makkelijke tekenopdracht vakantie of dagje weg - met gratis sjabloon

Op zoek naar leuke tekenopdrachten? Deze makkelijke tekenopdracht is aan de ene kant heel simpel, maar erg leuk om eens te doen. Te gebruiken als creatieve opdracht voor op school, een tekenidee voor thuis of inspiratie voor een bullet journal. Je kunt helemaal zelf aan de slag gaan en de polaroids tekenen met behulp van een geodriehoek of deze handige printable downloaden.

makkelijke tekenopdracht vakantie

*De productlinks in dit bericht zijn bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Afgelopen vrijdag hadden de kinderen studiedag en hebben we gezellig getekend, samen aan tafel. Het leek mij leuk om een tekening met foto's te maken. Eerst dacht ik aan een soort bucket list voor de zomer of vakantie en ik begon met een foto van de pagode om de Efteling te representeren.

Maar eenmaal bezig, dacht ik: waarom niet allemaal plaatjes van de Efteling? Ik ben dol op dit pretpark en we gaan er dan ook minstens één keer per jaar naar toe. Dit was het uiteindelijke resultaat:
efteling tekening fotos polaroid

Voor het maken van de tekeningen heb ik kleurpotloden, een gewoon potlood en gum en een fine liner* gebruikt. Voor de tekst in het midden heb ik deze brush pen* gebruikt.


Gerelateerde berichten:

Bellen tekenen - tekenopdracht voor kinderen met krijt
DIY: zelf een makkelijk schilderij maken
The Beatles Zentangle (gratis download)
Zo maak je een verjaardag decoratie welkomstbord
DVD converteren naar iPad


Makkelijke tekenopdracht downloaden

En toen dacht ik: laat ik hier een printable van maken :D Een leeg template met ruimte voor vijf 'polaroid foto's' kun je voor van alles gebruiken. Bijvoorbeeld om verslag te doen van een dagje uit, zoals ik deed. Of een vakantie. Andersom kan ook: je kunt het sjabloon ook gebruiken om een bucket list te maken met activiteiten die je nog wilt doen of plaatsen die je graag zou bezoeken.

Dit kan een leuke tekenopdracht voor kinderen thuis of op school zijn. Of gebruik dit idee ter inspiratie voor je bullet journal. Hoe dan ook: veel plezier met dit gratis sjabloon!

Sjabloon tekenopdracht foto's

makkelijke tekenopdracht vakantie sjabloon downloadBekijk ook mijn andere knutselideeën.

*De productlinks in dit bericht zijn bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagram of PinterestBewaar op Pinterest:
bullet journal inspiratie pinterestmakkelijke tekenopdracht pinteresttekenopdracht vakantie pinterest

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot de freebies pagina

mizflurry freebies kinderen creatief

Als lid van de MizFlurry nieuwsbrief krijg je toegang tot mijn freebies pagina. Hier staan nog meer gratis downloads, exclusief toegankelijk voor leden. Bijvoorbeeld een handige Feestdagen planner; 11 handige formulieren die je helpen de feestdagen-stress onder controle te krijgen, de 12 maandkalenders met (creatieve) activiteiten, 14 speelrecepten, 3 kerstposters en een pietendiploma. 

Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief:

* verplicht veld
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

SintSint