De vijfde week van de zomervakantie is ook alweer voorbij. Wat gaat dat snel zeg! Nog één weekje en Ewan moet weer naar school 🙁 Dat vind ik best wel jammer, we hebben hele gezellige weken achter de rug.

De afgelopen week ben ik best druk geweest met deze blog. Vorige week zondag heb ik een Facebookpagina aangemaakt (met nog meer speelideeën) en ik probeer wat vaker te bloggen. Daarom nu ook deze post, met de leukste/interessantste dingen van afgelopen week.

Maandag hebben we lekkere toetjes gemaakt.


Vla, slagroom en bakjes met allerlei strooisels, zodat we allemaal ons toetje naar eigen smaak konden garneren.

Dinsdag hebben mijn jongens geholpen in het huishouden:

Woensdag hebben we superbellen geblazen, dat ben ik veel langer mee bezig geweest dan Ewan en Mack 😉

Donderdag zijn we naar de kersenboomgaard in Breukelen geweest. Dat was even een flink stuk fietsen, mijn vriendin met drie kinderen in de bakfiets en ik met een kind voor- en achterop. Drie kwartier heen en drie kwartier terug. Maar het was daar heel leuk, met een speelplek/zandbak voor de kinderen, een grote trampoline, een kersenpitspuugbaan en een groot kippenhok waar de kinderen ook in mochten. Wij konden lekker zitten met een kopje koffie/thee en een lekker gebakje. En we hebben natuurlijk lekker vers fruit gekocht.

Donderdagavond ben ik ook wezen Stitch and Bitchen en heb ik eindelijk mijn neon roze doily (patroon, garen van de Wibra) afgemaakt:

Hij is niet helemaal gelukt, want hij is niet mooi plat. Maar het was wel heel leuk om er mee bezig te zijn 🙂

Vrijdag was ik 13 jaar samen met Kevin. Dat vroeg natuurlijk in ieder geval om een lekker ontbijt.

Ik had een soort ham/kaas/ei cupcakes gemaakt. Het recept: duw plakjes ham in een cupcake tray zodat ze een bakje vormen en stop in ieder bakje wat geraspte kaas. Klop dan wat eieren los (ongeveer een half ei per bakje) met wat peper en zout en giet het bovenop de kaas. Dan een beetje bieslook er op en 15 minuten in de oven op 170 graden. Ze waren heel lekker, een soort mini quiches.

‘s Avonds zijn we samen uit eten geweest bij Steakhouse Broadway. Het was lekker en heel rustig zonder kinderen (wel fijn als je aan de werf zit).

Vanochtend had Ewan zijn eerste zwemles. Hij vond het heel leuk, maar zei dat hij wel een paar irritante dingen moest doen haha. Wat dat precies voor dingen waren, wilde hij niet zeggen. Maar daarna wilde hij nog blijven zwemmen en morgen weer, dus dat is een goed teken.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: