Gisteren was ik blij verrast toen ik er achter kwam dat ik ben genomineerd voor een blog award door Tess van dewereldvantess.wordpress.com. Het doel van de Liebsteraward is om nieuwe blogs te ontdekken en wat meer over de bloggers achter de blogs te weten te komen.

Als je op Google gaat zoeken, dan kom je wat verschillende regels tegen, maar volgens mij doe ik mee aan deze variant:
– Schrijf een inleidend stukje waarin je degene noemt die je voor de award heeft genomineerd (+ een link naar haar blog natuurlijk) en waarin je wat over de regels vertelt.
– Voeg een afbeelding van de Liebsteraward toe
– Beantwoord de 11 vragen die voor je zijn opgesteld
– Kies 11 andere bloggers uit die jij nomineert voor de award (met minder dan 200 volgers, al heb ik ook gelezen met minder dan 1000)
– Bedenk 11 vragen die zij moeten beantwoorden
– Breng ze op de hoogte dat ze genomineerd zijn

Mijn antwoorden
1. Wat is de meest indrukwekkende gebeurtenis die je ooit hebt meegemaakt?
Waarschijnlijk wel cliche, maar dat zijn de geboortes van mijn jongens. Het is gewoon zo’n wonder dat ze eerst negen maanden in je leven en groeien en dat er dan zoiets geweldigs uit komt. En de bevalling op zich is natuurlijk heel indrukwekkend, dat vergeet je van je leven niet meer.

2. Wat is één van je meest favoriete quotes en of levenswijsheden?
“I believe in pink. I believe that laughing is the best calorie burner. I believe in kissing, kissing a lot. I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
― Audrey Hepburn

3. Als je een feestje zou geven, wat voor een dan ook, wat voor feestje zou het dan zijn, en ter gelegenheid waarvan?
Het lijkt me wel leuk om een groot feest te geven als ik 30 word, maar dat is pas over anderhalf jaar. En als ik helemaal los mag gaan, zou ik lekker veel ideeën van Pinterest halen en natuurlijk een cool thema kiezen, bijvoorbeeld de jaren 50-60. Met live rock-and-rollmuziek, iedereen in stijl gekleed, in een zaaltje en veel dansen.

4. Als je ervoor kon kiezen om voor altijd één bepaalde leeftijd te hebben, welke zou dat dan zijn?
Lastige vraag, ik denk 18 jaar. Je bent dan wel volwassen, maar hebt nog niet veel verantwoordelijkheid (als je nog thuis woont). Je lichaam ziet er dan nog heel goed uit en je kunt lekker hip zijn en je veel met beauty-en en zo bezig houden. Beetje studeren en werken en doen wat je leuk vindt. De hele wereld ligt nog voor je open. Alhoewel ik nu voor geen goud weer 18 zou willen zijn, want dan zou ik mijn jongens moeten missen.

5. Wanneer was je voor het laatste nerveus en waarvoor.
Voor mijn brazilian wax die ik vlak voor mijn bruiloft heb laten doen. Wat was ik zenuwachtig zeg. Uiteindelijk viel het wel mee. De pijn was eigenlijk wel wat ik er van verwacht had. Maar ik zou niet zo snel nog eens gaan.

6. Als je elk beroep zou mogen kiezen en het vandaag kon realiseren welk beroep zou dat zijn en waarom?
Dan zou ik graag professioneel fotografe willen zijn en mooie pin-up/vintage foto’s willen maken. Helemaal gestyled; kleding, haar, make-up, omgeving, dat lijkt me echt heel cool.

7. Waarom heb je voor het laatst ruzie gehad en met wie.
Gisteren heb ik ruzie gehad met Mack, mijn 2,5-jarige. We waren bij een soort festival en hij wilde per se het podium op. Wat dus niet kon haha. Hij liet zich heel moeilijk afleiden en was heel boos.

8. Waar maak ik jou s ‘nachts voor wakker?
Knakworstjes 😀 Laatst ging ik laat naar bed, om half 2 of zo, en toen werden Ewan en Mack ook precies wakker. Toen heb ik ze uit bed gehaald en hebben we met z’n vieren knakworstjes gegeten. Dat wilde ik altijd nog eens doen, maar je zou mij er ook voor wakker kunnen maken. Of voor een goede onweers- of sneeuwbui.

9. Wat is jouw favoriete blog en waarom?
Ik volg heel veel blogs en heb eigenlijk wel meerdere favorieten, maar als ik er één moet kiezen ga ik voor wildwandering.com/. De blog gaat over een familie van zes, die de wereld over reizen voor het werk (Foreign Services) van de vader/man. Kelly, het is haar blog, is fotografe en maakt hele mooie foto’s. Heel inspirerend en leuk om te zien waar ze allemaal komen. Ze zitten nu in Parijs en hebben in driekwart jaar al heel veel Europese landen bezocht.

10. Als je één ding moet noemen waar je, je het meest aan kunt irriteren, want is dat en waarom?
Van die brede, witte, kunststof kozijnen in gewone woonhuizen. Zo lelijk en zo zonde. Ik snap wel dat het makkelijker is in het onderhoud, maar er zijn tegenwoordig ook mooie kunststof kozijnen die lijken op hout. Veel mooier.

11. Wat is jouw ultieme tip aan ons als mede bloggers do’s / don’ts
De inhoud van je blog is het belangrijkst. Blog gewoon over dingen die je leuk vindt en blijf jezelf. Zoek een ritme dat bij je past. Het is natuurlijk wel heel leuk om iedere dag een of meerdere posts te plaatsen, maar 2-3 keer per week is ook goed. Reageer ook veel op andere blogs; dat is gezellig, je geeft anderen wat waardering voor het werk en het zorgt voor meer bezoekers. Deel je blog verder op verschillende social media, zoals Facebook (maak een aparte pagina voor je blog aan), Twitter, Pinterest (zorg voor goede pinbare foto’s) en Google+. Hierdoor wordt het ook makkelijker voor anderen om jouw blog te delen.

Mijn genomineerden
1. Villa speelmama
2. 18elf
3. Geen iDee
4. Scream your heart out
5. Pretty cool stuff
6. Mama van vijf
7. Leesvoer
8. Groene banaan
9. Urbanmommy
10. Miss mamalicous
11. By barbera

Mijn vragen
1. Waar ging je vijfde blogpost (vanaf het begin van je blog) over?
2. Waar speelde je als kind graag mee?
3. Wat is je favoriete kledingstuk?
4. Hoe ziet jouw zaterdag er meestal uit?
5. Wat is jouw verborgen talent?
6. Wat vind je de meest vervelende klus in het huishouden?
7. Groente of fruit?
8. Wat is je favoriete seizoen?
9. Hoe ziet je droomhuis er uit?
10. Kun je haken, borduren en/of breien?
11. Heb je wel eens een nacht in de open lucht geslapen?

 

Activiteiten voor kinderen en zelfzorg voor moeders

MizFlurry's Maandelijkse InspiratieKit - Vandaag leuke doen doen en herinneringen maken voor later.Ben je op zoek naar manieren om meer plezier te maken met je kind(eren) en tegelijkertijd ook goed voor jezelf te zorgen? Dan is mijn InspiratieKit handig voor jou! Lees er hier alles over: MizFlurry’s Maandelijkse InspiratieKit.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: