30 augustus 2013

Afgelopen week (25-8 tot 30-8)

Ewan is op het moment helemaal fan van Pikmin 3. Hij wilde er ook graag knuffels van, maar die zijn (volgens mij) niet te koop. Dus ik heb een Pikminhaakpatroon op Etsy gekocht en ben aan de slag gegaan. De gele was al eerder af, maar afgelopen maandag heb ik de rode afgemaakt.Ook het eten moest er aan geloven; ik heb een gele Pikmin van appel gemaakt:


Ewan was met allebei heel blij :)

Maandag hebben we ook chocolademuffins gebakken. Ze waren heerlijk, maar ze kruimelden wel heel erg (en Mack liep er het liefst het hele huis mee door:S ).


Verder zijn we dinsdag naar speeltuin de Gagel geweest en donderdag hebben we gepicknickt op Soestduinen. Daar ging mijn moeder als klein meisjes altijd al heen. Het is daar zo heerlijk voor de kinderen; ze kunnen alle kanten op lopen en heerlijk met het zand spelen. De parkeerplaats bij de duinen kan lastig te vinden zijn, maar ligt aan de Beaufortlaan. Helemaal doorrijden tot je niet meer verder mag (voorbij het bordje doodlopende straat) en dan ligt er aan de rechterkant een kleine parkeerplaats.


Afgelopen woensdag had ik een afscheid van een oud-collega in de Botanische Tuinen. Het was heel leuk om weer even met iedereen te spreken. Voor degene die wegging had ik bloemen-onderzetters gehaakt, maar in alle haast ben ik vergeten om er een foto van te maken :S Hiervoor had ik mijn drie van mijn bloemenpatronen met één toer uitgebreid. Ik zal ze binnenkort nog een keer haken en dan gelijk de aanpaste bloemenpatronen posten.

Het was een heerlijke laatste vakantieweek :D

2 opmerkingen: