8 september 2013

Afgelopen week (31-8 tot 8-9)

Maandag moest Ewan weer naar school en begon het gewone ritme weer. We waren er nog niet echt aan toe, maar uiteindelijk was het wel weer heel gezellig om iedereen te zien. Ewan is heel goed naar school gegaan, hij zei de hele laatste vakantieweek dat hij maandag ziek zou zijn en niet naar school kon, maar op de ochtend zelf is hij zonder te zeuren vrolijk gegaan. Het was wel weer even wennen aan het nieuwe ritme en het heen en weer lopen naar school. Ewan is tussen de middag vrij, dus dan moeten we snel naar huis om een broodje te eten en daarna snel weer terug. Mack moet dan precies tussen 1 en 3 uur slapen, want om 3 uur moeten we weer bij school staan. Na school hebben we gehinkeld, maar dat duurde niet zo lang, want Ewan wilde graag naar huis.'s Avonds hebben we flourless pizza gegeten. Dat is een pizza met een bodem van bloemkool, ei, mozzarella, knoflook en oregano en voor de rest gewone topping. Het is heel lekker en past in een koolhydraatarmdieet. Hier het recept.


Dinsdag ging Mack voor het eerst naar de peuterspeelzaal. Dat ging niet helemaal goed, maar volgens mij heeft Mack het heel leuk gehad.


Deze week heb ik een onderzetter/pannenlap gehaakt uit het boek Mollie Makes Haken:


Donderdag kwam mijn nichtje Daisy 's ochtends spelen. Zoals ik in mijn buitenspeelkalender had staan, hebben we buiten met de klei gespeeld. Buiten kleien is fijn!

Donderdagavond was het weer gezellig met Stitch & Bitch Zuilen bij de Colour kitchen. Het was waarschijnlijk wel de laatste keer dit jaar dat we buiten konden zitten :(

Vrijdagochtend heb ik met mijn vriendin en zus, nadat we de kinderen naar school/peuterspeelzaal hadden gebracht, een kopje koffie gedronken bij Broodje en zo. Dat is een nieuwe zaak bij ons op de straatweg en het was heel gezellig. Mijn vader kwam ook nog even langs nadat hij onze check in op Facebook had gezien.

Zaterdagavond hadden Kevin en ik een verjaardag van een vriend van ons die in de binnenstad woont. We konden voor het eerst sinds lange tijd tot laat blijven en dat hebben we gedaan ook. Het was een feest waar ik nog lang op kan teren ;)

2 opmerkingen:

  1. Leuke week!! Die pannenlap is prachtig, wauw!
    Waar heb je die t-shirt van Thomas de trein van Mack gehaald? Hier ook een Thomas-fan :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn dat Ewan niet ziek bleek op maandag en gewoon braaf naar school ging ;-) Goed idee van die pizza zeg! Ik eet eigenlijk zelden pizza omdat het vaak zo vet en dergelijke is. Ga het onthouden!

    BeantwoordenVerwijderen

SintSint