Afgelopen week heb ik een paar dingen aangepast wat betreft het design van deze blog; een nieuwe kop, categorieknoppen en nieuwe social media knoppen. Was het jullie opgevallen?

Dinsdag heb ik deze zuurkooltaart van 24 Kitchen gemaakt. Hij was heerlijk!

Twee jaar geleden ben ik begonnen met bloggen naar aanleiding van de Hands on Play Challenge. Dat betekende iedere dag in november een speeluitdaging en ik doe dit jaar een light-versie;) Iedere dag zet ik het speelidee van twee jaar geleden op mijn Facebookpagina als {speelidee} en als het lukt doen we de opdracht/uitdaging ook zelf. Dat is nu wel een stuk lastiger nu Ewan naar de basisschool gaat. We hebben een hut gebouwd (geen foto), een Duplodag gehouden in plaats van een blokkendag, een verse lading klei gemaakt:

En eenmega vloertekening:

Ewan is in zijn superheldenperiode geraakt en hij tekent de hele week al de leukste Batmans, Robin, Superman, Batwoman, The Riddler, Joker etc. Echt heel leuk. Zijn haar werd deze week geknipt en hij wilde eerste het kapsel van Superman (met zo’n lok), maar hij heeft nu het kapsel van Robin;) Dus ik heb voor mijn kleine superheld een masker/oorwarmers gehaakt, met behulp van dit patroon:

Supersnel gemaakt en nu wil hij een cape..

Tot slot heb ik vandaag hele simpele, maar lekkere koekjes gebakken, hier is het recept. Het recept is zonder ei, wat ik wel fijn vind voor het geval dat de kinderen van het deeg willen snoepen. Het is ook handig voor de stukjes in cookie dough ijs, wat ik nog steeds eens wil maken.

Hebben jullie deze week nog wat lekkers gemaakt?

Activiteiten voor kinderen en zelfzorg voor moeders

MizFlurry's Maandelijkse InspiratieKit - Vandaag leuke doen doen en herinneringen maken voor later.Ben je op zoek naar manieren om meer plezier te maken met je kind(eren) en tegelijkertijd ook goed voor jezelf te zorgen? Dan is mijn InspiratieKit handig voor jou! Lees er hier alles over: MizFlurry’s Maandelijkse InspiratieKit.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: