8 november 2013

Afgelopen week (1-11 tot 8-11)

Afgelopen week heb ik een paar dingen aangepast wat betreft het design van deze blog; een nieuwe kop, categorieknoppen en nieuwe social media knoppen. Was het jullie opgevallen?

Dinsdag heb ik deze zuurkooltaart van 24 Kitchen gemaakt. Hij was heerlijk!
Twee jaar geleden ben ik begonnen met bloggen naar aanleiding van de Hands on Play Challenge. Dat betekende iedere dag in november een speeluitdaging en ik doe dit jaar een light-versie;) Iedere dag zet ik het speelidee van twee jaar geleden op mijn Facebookpagina als {speelidee} en als het lukt doen we de opdracht/uitdaging ook zelf. Dat is nu wel een stuk lastiger nu Ewan naar de basisschool gaat. We hebben een hut gebouwd (geen foto), een Duplodag gehouden in plaats van een blokkendag, een verse lading klei gemaakt:

En eenmega vloertekening:


Ewan is in zijn superheldenperiode geraakt en hij tekent de hele week al de leukste Batmans, Robin, Superman, Batwoman, The Riddler, Joker etc. Echt heel leuk. Zijn haar werd deze week geknipt en hij wilde eerste het kapsel van Superman (met zo'n lok), maar hij heeft nu het kapsel van Robin;) Dus ik heb voor mijn kleine superheld een masker/oorwarmers gehaakt, met behulp van dit patroon:

Supersnel gemaakt en nu wil hij een cape..

Tot slot heb ik vandaag hele simpele, maar lekkere koekjes gebakken, hier is het recept. Het recept is zonder ei, wat ik wel fijn vind voor het geval dat de kinderen van het deeg willen snoepen. Het is ook handig voor de stukjes in cookie dough ijs, wat ik nog steeds eens wil maken.


Hebben jullie deze week nog wat lekkers gemaakt?

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuk ideeën allemaal. Die vloertekening is gaaf zeg! Ga dit onthouden voor wanneer Sam wat groter is!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goh zeg, zoveel toffe dingen om te doen!!!
    Wij hebben ook lekkere dingen gemaakt: http://villaspeelmama.blogspot.be/ :-)

    BeantwoordenVerwijderen

SintSint