2 december 2013

Sinterklaasfilm kijken

Dit was een oud en kort bericht met wat (kapotte) links naar Sinterklaasfilms. Maar toen ik wat nieuwe links ging zoeken ter vervanging kwam ik zoveel leuks tegen dat ik dit hele bericht aangepast heb. Ben je op zoek naar een leuke Sinterklaasfilm, series of korte filmpjes over Sinterklaas? In deze lijst vind je vast wat geschikts!
Korte filmpjes en liedjes

Sinterklaasbios

Op Sinterklaasbios staan allelei korte(re) filmpjes en liedjes met als thema natuurlijk Sinterklaas. Ook instructiefilmpjes hoe je surprises maakt: http://www.sinterklaasbios.nl/. De site werkt ook op een iPad of tablet.
Sinterklaasjournaal

Via uitzendinggemist kun je afleveringen van Het Sinterklaasjournaal en nog wat andere Sinterklaasfeesten terugkijken.Club van Sinterklaas

De Club van Sinterklaas heeft een eigen YouTube-kanaal waarop veel aflevering zijn te bekijken.Sinterklaasfilms en -series

Een overzicht van Sinterklaasfilms- en series kun je op Wikipedia bekijken.

Sinterklaasfilms op Netflix (2017)

Dit jaar staan er acht Sinterklaasfilms op Netflix. Op www.netflix-nederland.nl kun je een handig overzicht met Sinterklaasfilms 2017 vinden


Sinterklaas speelfilms op DVD

Op bol.com (*) zijn natuurlijk ook nog een aantal leuke Sinterklaas (speel)films te bestellen:
Jeugdsentiment

Wie komt er alle jaren? 

Uit 1986, met Bassie en Adriaan en Hans Kazan (wat zijn ze jong hier :O ), terug te kijken op YouTube.
Sinterklaas bij Sesamstraat

Hier keken we vroeger altijd naar op pakjesavond :D. Ik heb er DVD's (*affiliate) van, maar op de site leukmetkids.nl staat een overzicht van de afleveringen op YouTube.

Voor volwassenen

Als de kinderen op bed liggen kun je ook nog naar Sint (staat op Netflix) kijken..

Heb jij nog een leuke aanvulling op deze lijst?Bekijk ook mijn overzichtspagina Sinterklaas.

* Dit bericht bevat affiliate links. Dit betekent dat als je het product koopt via deze link dat ik een percentage van de opbrengst krijg. Gemak voor jou en een kleine ondersteuning voor mij.

Volg mij op FacebookInstagramTwitterPinterestGoogle+YouTube en/of Bloglovin'


1 opmerking:

  1. :-) Alles is liefde vind ik wel leuk, maar die andere Sinterklaasfilms, dat hoeft voor mij niet. Das té. Hoewel... Sesamstraat is wel jeugdsentiment ;-) (zo jammer dat mijn zoon Sesamstraat niet zo leuk vindt).

    BeantwoordenVerwijderen