Ik heb mijn buikfoto’s wel gemaakt hoor, afgelopen woensdag. Ik ben alleen een beetje laat met online zetten.


Dit had ik aan:

Go to-outfit

Geen tip deze week. Dit vind ik gewoon een hele fijne ‘go to’ outfit, voor als ik niet zo’n zin om na te denken over wat ik aan zal trekken. Deze broek is een positiebroek van de Prenatal en ik kocht hem in januari in de uitverkoop. Het shirt is een zwangerschapsshirt van de H&M. Staat stoer, zit lekker en is praktisch terwijl ik achter m’n andere kinderen aan ren;)

Wat was jouw ‘go to’ outfit toen je zwanger was?


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: