18 weken alweer! Morgen mag ik weer naar de verloskundige, maar vorige week ben ik helemaal vergeten te melden dat ik de baby gevoeld heb 😀 Vanaf ongeveer 16,5 week voel ik af en toe wat en de bewegingen worden steeds harder.

Dit had ik vandaag aan:

Draag je riem hoog

De tip: een riem onder je borsten. Hierdoor accentueer je je buik, vooral handig als het nog niet helemaal duidelijk is dat je zwanger bent. Een riem op deze plaats maakt dat gelijk duidelijk, want als je niet zwanger bent draag je je riem rond je taille. Daarnaast is een riem natuurlijk altijd een snelle manier om je outfit wat leuker te maken.

 

Activiteiten voor kinderen en zelfzorg voor moeders

MizFlurry's Maandelijkse InspiratieKit - Vandaag leuke doen doen en herinneringen maken voor later.Ben je op zoek naar manieren om meer plezier te maken met je kind(eren) en tegelijkertijd ook goed voor jezelf te zorgen? Dan is mijn InspiratieKit handig voor jou! Lees er hier alles over: MizFlurry’s Maandelijkse InspiratieKit.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: