2 oktober 2014

Kate is geboren!

Alweer 2 weken geleden, maar ik zat steeds niet lang genoeg achter de computer om een post te schrijven. Ik had nog een paar buikfoto's staan zelfs, dus die wil ik ook nog even met jullie delen.

De buik met 39 weken:En 39 weken + 4 dagen:


Ik dacht tijdens het nemen van de laatste foto's dat de bevalling begonnen was, want ik heb de laatste dagen voor de bevalling veel last van voorweeën gehad, maar dat was dus niet zo. Zelfs de uitgerekende datum ging voorbij (terwijl mijn jongens al voor die tijd geboren waren). Donderdag 18 september plaatste ik 's morgens deze foto nog op instagram:Om 13:15 had ik een controle bij de verloskundige en die bood aan om me te strippen. Dat werkte! Drie uur later kwamen we aan in het ziekenhuis en nog eens zes uur later is Kate geboren.


Het was pittig, maar alles is goed gegaan en zonder pijnstilling of ingrijpen. En nu is ons moppie al weer twee weken oud, wat gaat het toch snel! Hier nog wat foto's:

6 opmerkingen:

 1. Heb je foto's natuurlijk al op IG gezien, maar wat een prachtig meisje! Raar om nu een meisje te hebben ipv jongen of valt het mee?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd zeg! Leuk om de laatste loodjes op de foto te zien, en wie er uiteindelijk in je buik zat!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, de foto's zijn prachtig, wat een wondermooi kindje!!
  En wat ben je tot op het laatste mooi zwanger geweest, mooi!
  Ik had bij mijn derde zwangerschap ook veel voorweeën de dagen voordien.
  Nogmaals proficiat!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige foto's!

  Van harte gefeliciteerd!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nog gefeliciteerd met je dochter Kate! Leuk om te zien hoe je van bolle buik weer (!) mama bent geworden. Het blijft bijzonder hè? Succes met herstellen en hopelijk kun je heel veel genieten!

  BeantwoordenVerwijderen