1 december 2014

Adventskalender knutselen bij Koffietijd

Vandaag was ik bij Koffietijd om daar mijn adventskalender in elkaar te knutselen. Hebben jullie het gezien? Het was heel gezellig met de andere bloggers, Ramona van Beauty Nails Fun en Shifra van A Cup of Life en natuurlijk een hele leuke ervaring.


Mijn uitzicht, een kwartier voor we live gingenHet was wel even druk van het weekend om de werkbeschrijving en het voorbereidende werk op tijd af te krijgen, maar ik ben blij dat ik het gedaan heb. Ook moest ik ineens 48 wc-rolletjes hebben en ik had niets gespaard! Voor de voorbeeldkalender heb ik daarom de knutseldoos van Ewans oude kleuterklas geplunderd :O De rest van de rolletjes heb ik via een oproep op Facebook bij elkaar gesprokkeld. Iedereen die rolletjes gebracht heeft, bedankt! De kleuterklas heb ik bedankt door de tweede kalender te geven.

Mijn moeder is met me mee gegaan en heeft daar op Kate gepast, omdat mijn kleine meid nog niet zo lang zonder mij kan (borstvoeding!). Mam jij ook super bedankt voor je hulp!


Na afloop, met Kate

Ik heb helaas niet zoveel foto's kunnen maken, want mijn telefoon was vol, maar op de site van Koffietijd kunnen jullie wat foto's zien en het fragment terugkijken.

O ja en ik plaats natuurlijk weer iedere dag een reminder van de adventsactiviteit van die dag op mijn Facebookpagina MizFlurry. Wil je niets missen, volg me daar dan!

Volg mij op FacebookInstagramPinterestGoogle+YouTube en/of Bloglovin'

4 opmerkingen:

 1. Stoer zeg, een optreden in Koffietijd! Erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb je de foto ook al waar we met z'n drieën op staan? :) Het was leuk je te ontmoeten!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb wel een foto van koffietijd.nl, maar ik weet niet of ik die zo maar op mijn blog mag zetten. Met bronvermelding waarschijnlijk wel? Ik vond het ook leuk om jou te ontmoeten :)

   Verwijderen
 3. Zo gaaf! Dat je bij koffietijd was! En een hele stoere mama, ff borstvoeding geven tussendoor :)

  BeantwoordenVerwijderen

SintSint