29 maart 2015

Ik ben er nog :)

Pfff wat is het lang geleden dat ik hier wat heb geschreven! Bijna drie maanden! Alles gaat goed met ons, maar de afgelopen tijd heb ik het gewoon erg druk gehad. Drie kinderen, groter huis, een tuin.. Dingen waar ik heerlijk van aan het genieten ben, maar waardoor ik niet meer aan bloggen toe kwam. Maar ik zou het toch wel jammer vinden om met mijn blog te stoppen en ik zit ook vol inspiratie voor leuke berichten, dus ik ga toch weer een poging wagen. Eén of twee berichten in de week of zo, om mee te beginnen. Ik zal jullie even wat bijpraten:

Kate
Dit moppie is al weer een half jaar oud! Wat gaat het toch hard =) Ze is een vrolijke en bewegelijke baby, groeit goed, rolt als een malle en kan sinds deze week zelfs in haar handen klappen. Ze wil nog meerdere keren per nacht wat bij me drinken, maar dat had ik wel verwacht ;) Haar broers zijn ook stapelgek op haar, dat is zo lief! Ze allemaal tegelijk leuk (en scherp) op de foto krijgen is me helaas nog niet gelukt, maar van onderstaande foto word ik toch heel blij :D


Nieuwe hobby's
Alsof ik het nog niet druk genoeg heb, maar goed. De afgelopen maanden heb ik me in mijn schaarse vrije tijd met wat nieuwe hobby's beziggehouden, namelijk naaien (ik heb met Kerst geld van mijn ouders gekregen en daar een naaimachine van gekocht), tuinieren en tekenen.

Ik naaide een legging voor Kate, best goed gelukt voor één van m'n eerste projecten, al zeg ik het zelf ;) (maar het leuke printje doet natuurlijk ook al veel).

Sinds afgelopen maandag heb ik een vierkante metertuin, waar ik heel blij mee ben. Inmiddels staan er al flink wat plantjes uit ons AH-moestuintje in.

Sinds ik lid ben van de nieuwsbrief van The Postman's Knock en ik allemaal leuke teken- en schilderspullen voor mijn verjaardag (30!) heb gekregen, ga ik regelmatig even wat tekenen en kleuren voor mezelf. En dan te bedenken dat ik op de middelbare school geeneens tekenen in mijn pakket had :O

De jongens
Mijn jongens zijn ook lekker aan het tekenen en kleuren de laatste tijd. Afgelopen week nam Mack, die begin van de maand vier is geworden, deze kleurplaat mee naar huis:

Ewan tekende thuis deze leuke Pikmin-tekening:


Dat was het weer even voor nu, fijne zondag allemaal!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten