4 juli 2015

Chewelry fotoshoot met Kate

Twee weken geleden hadden Kate, mijn moeder en ik een fotoshoot bij Cineair Studios voor Smartmama Chewelry. Dat was een hele leuk ervaring. Kate heeft het geweldig gedaan en er zijn mooie foto's gemaakt.

Chewelry
Chewelry is een sieradenmerk speciaal voor mama's. De kettingen en armbanden zijn namelijk niet alleen geschikt om mee te spelen en op te bijten, ze zijn er speciaal voor gemaakt. Veilig (gemaakt van siliconen en vrij van schadelijke stoffen) en stevig, plus mooi design zodat je als moeder toch nog kettingen en armbanden kunt dragen. Het materiaal werkt ook verzachtend voor doorkomende tandjes. Daarnaast hebben ze ook hippe speenkoorden in vrolijke kleuren. Ook makkelijk: de sieraden zijn te reinigen in de vaatwasser.

Foto door Cineair Studios

De fotoshoot
Na aankomst in de studio in Amstelveen mochten we gelijk een ketting proberen en dat viel direct in de smaak bij Kate!


Na een kopje koffie en verdere kennismaking was het tijd voor haar en make-up!


Kate kreeg nog een slokje drinken en ging daarna lekker spelen met de andere kindjes op de set.


Toen was het tijd voor de fotoshoot! Ik voelde me een echt fotomodel haha ;)


Kate vond het heel leuk en interessant en was de hele tijd haar vrolijke zelf. Hier nog een paar foto's:

Foto door Cineair Studios


Foto door Cineair Studios


Foto door Cineair Studios

Op de site van Smartmama Chewelry kun je nog meer foto's bekijken.

Na afloop mocht ik een ketting van Chewelry uitkiezen en ik heb hem sindsdien al vaak gedragen. Kate speelt er regelmatig mee en zelfs Mack heeft er een paar keer in gebeten. De ketting bevalt mij dus goed en het leek me daarom leuk om er één weg te mogen geven. Ik trok de stoute schoenen aan en vroeg Smartmama of ze hieraan mee wilde werken en ze zei ja!

{Afgelopen} Winactie 
Dus mijn eerste winactie! Hoe doe je mee?
1. Laat een reactie achter onder deze post, zodat ik weet dat je meedoet. *Update**Ik hoor van verschillende mensen dat ze problemen hebben met het achterlaten van een reactie op deze blog. Daarom kun je ook meedoen door op het bericht over Chewelry op mijn Facebook pagina te reageren.*
2. Like Smartmama op Facebook.

Ik zou het ook leuk vinden als je mijn pagina MizFlurry op Facebook wilt liken, maar dit hoeft niet om kans te maken op de ketting.

De actie loopt tot en met 13 juli 2015, op 14 juli ga ik loten en maak ik de winnaar hier bekend. De winnaar wordt ook per mail op de hoogte gebracht.

Succes!

Volg mij op FacebookInstagram en/of Bloglovin'

9 opmerkingen:

 1. Een goed idee met kleine kinderen. Je gewone juwelen overleven het meestal niet en zijn er ook niet geschikt voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Huh, mijn reactie is weg, helaas. Dan nog maar een keer. Wat een mooie foto's zeg! Ik doe super graag mee met deze win actie. Als ik Nino draag knijpt hij altijd graag in mijn huid of trekt aan mijn haar. Dus een ketting waar hij aan kan sabbelen, kauwen en trekken zou hier zeker een uitkomst zijn. Ook moet Nino nog bijna altijd zijn tandjes krijgen dus hij komt goed van pas. Ik heb zelf al twee gehaakte kettingen gemaakt die Nino erg op prijs stelt alleen deze vind ik zelf niet zo mooi om te dragen, de kettingen van Smartmama zijn wel mooi, dus die zou ik niet erg vinden om de hele dag om te hebben. Bij deze doe ik dus graag mee met de win actie!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wil ook wel een kans maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie foto's! Ik wil ook graag meedoen aan de winactie, lijkt me ideaal bij het dragen 😄

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een ownijs toffe foto's zeg! Kate is echt een modelletje :D Ik vind die zwarte ketting echt heel mooi, zou die dus heel graag winnen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto's zeg en wat een aparte kettingen. Ik zou er zelf nooit op komen om sieraden te maken waar je kind in kan bijten haha maar wel echt leuk bedacht!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk ik zou ook nog graag mee willen doen!

  BeantwoordenVerwijderen