De afgelopen week plaatste ik op de Facebookpagina van deze blog iedere dag een korte tip. Deze korte tips gaan over uiteenlopende onderwerpen, net zoals deze site. Het leek met wel leuk om ze één keer in de week te verzamelen in een blogpost. Hier komen ze:

Lego-sets opbergen

We zijn al onze Lego aan het sorteren en uitzoeken. Alles ligt nu op kleur en we zijn nu de zakjes aan het vullen. De sets worden nu weer echt gebouwd en mee gespeeld, in plaats van zoeksessies waarbij er opgegeven wordt.

Papieren kralen

Maak je eigen kralen en rijg een vrolijke ketting! Leuk voor de woensdagmiddag.

Rietjesvliegtuig

De klas van Ewan heeft gisteren papieren vliegtuigjes gemaakt en ze hebben een wedstrijd in de gymzaal gedaan welke het verst kwam. Toen moest ik weer aan dit ding denken; een ‘vliegtuigje’ van een rietje. Vliegt dit ding verder dan een papieren vliegtuig?

Zo maak je veel tosti’s tegelijk

Zo’n tosti-ijzer is wel handig hoor, als je alleen of met z’n tweeën bent… Wil je voor drie personen of meer tosti’s maken dan vind ik het een hoop gedoe. En dan moet je hem nog schoonmaken achteraf terwijl je dat ding niet lekker onder de kraan mag houden. Tegenwoordig maak ik tosti’s dus op de deze manier:

Wintersnackmix

Een wintersnackmix maken is hier thuis altijd een groot succes. Wij hebben zo’n mini popcornmaker en dat vinden de kinderen natuurlijk erg leuk. De popcorn is de basis voor de mix, maar kijk voor de rest gewoon naar wat je in huis hebt; cereals en kleine snoepjes doen het allemaal erg goed.

Yoshi’s Woolly World-knutsel

Voor mijn game- en Yoshi-fans bedacht ik deze Yoshi’s Woolly World-knutsel. Ze vonden het erg leuk. Heb jij ook een Yoshi (of Mario)-fan in huis?

Zat er een bruikbare tip voor je bij? Overweeg dan om mijn Facebookpagina leuk te vinden. Dat vind ik dan weer leuk 🙂


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: