Joehoe het is gelukt; ik deelde afgelopen week zes korte tips op de Facebookpagina van deze blog ! Natuurlijk zaten er een paar Valentijnstip bij.

Brood oppiepen

Heerlijk een Turks brood, maar de volgende dag niet echt lekker meer. Je kunt ze opnieuw knapperig maken en er nog een dag van genieten. Kan ook met stokbrood.

Een Turks brood of stokbrood maak je weer lekker knapperig door het te besprenkelen met water en dan 3 minuten in de oven op 200 graden te bakken.

 

Duplo-rails schoonmaken

Duplo kun je schoon krijgen in de wasmachine. Maar voor de rails vond ik dat een beetje eng, ik was bang dat er wat zou afbreken. Dus ik heb de boel gewoon in bad gegooid, werkte prima!

Was de Duplo-rails gewoon in bad in een lekker sopje. Schoonspoelen en laten drogen op een handdoek.

 

Super Mario Boo knutsel

Dit knutselwerkje heeft Ewan zelf bedacht en gemaakt toen we met een ander knip- en plakkunstwerkje bezig waren. Dit valt zeker in de smaak bij Super Mario-fans.

Knip- en plakknutselwerkje van het spookje van Mario. Nodig: zwart, wit en rood papier, schaar en lijm. Eventueel voor de ramen donkerblauw papier.

 

Hartjes stapelen

Dit was één van de minute-to-win-it-spelletjes op mijn verjaardag. Ik haalde 20 hartjes (niet binnen de minuut), kun jij er meer stapelen?

Snel spelletje voor Valentijnsdag; hoeveel suikerhartjes kun jij op elkaar stapelen? En binnen een minuut?

 

Valentijnsdag Sensory Bin

Dit is Kate d’r eerste sensory bin en ze vindt het geweldig! Laat kinderen onder de drie jaar wel altijd onder toezicht met een sensory bin spelen.

Vul een hartvormig bakblik (of andere lage bak) met rozenblaadjes en allerlei hartvormige dingen. Geef er een pannetje en maatschepjes bij.

 

Verven met water

Houdt jouw kleintje ook zo van verven, maar heb je geen zin om alles schoon te maken na afloop? Leuk voor dreumesen en peuters.

Bijna net zo leuk als echt schilderen, maar een stuk minder schoonmaken na afloop. Geef er wel gekleurd papier bij.

Zat er een bruikbare tip voor je bij? Overweeg dan om mijn Facebookpagina leuk te vinden. Dat vind ik dan weer leuk 🙂


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: