Deze pin is getest door Alice

Soms is het nodig even wat tijd voor jezelf te hebben. En wat kun je dan beter doen dan je nagels lakken!

De Pin

Er is keus genoeg op Pinterest. Ik wilde graag een keer ombre nails uitproberen, in mijn lievelingskleur grijs.
Als ik de foto zo zie, ziet het er best moeilijk uit. Ik ben heel benieuwd of ik ook zo’n mooi resultaat zal krijgen. De kleuren lopen mooi over en de randen zijn heel netjes. Eigenlijk ben ik niet zo’n ster in het lakken van mijn nagels, dus……waar begin ik aan???

 

On the go

Eerst maar even alles klaarzetten.

En dan aan de slag. Als eerste lak je je nagels in de basiskleur. In dit geval is dat grijs. Hiermee geeft je je nagels een mooie dekkende kleur. Het is belangrijk om dit goed te laten drogen, anders krijg je geen mooi resultaat.

Dan komt het leuke! Met een make-up sponsje stempel je de nagellak op je nagels. Je doet een beetje van de nagellak op het sponsje. Daarnaast doe je de andere kleur. Met een prikker meng je de kleuren een beetje. Voila, klaar om te stempelen. Door het sponsje voorzichtig op je nagel te drukken, blijft de nagellak achter op je nagel. Het is even een handigheidje die je moet krijgen. Daarnaast moet je best snel werken, want de nagellak op het sponsje droogt best snel.
Voor het optimaal effect zou ik het meerdere keren doen. Dat betekent dat de kleuren dieper en egale worden. Omdat ik toch wat krap in de tijd zat, heb ik het bij 1 keer stempelen gelaten. Het is namelijk wel belangrijk om de nagellak tussendoor goed te laten drogen.

Nu ziet het er eigenlijk heel lelijk uit…… Waar ben ik aan begonnen?
Nog maar even doorzetten, pas op het eind oordelen -_^
Als laatste moeten er nog 2 dingen gebeuren. Ten eerste moet de nagellak van mijn nagelriemen af! Want zo is het geen gezicht. Ten tweede is de nagellak een beetje gespikkeld, door het sponsje. Niet mooi egaal zoals ik gewend ben als ik mijn nagels lak. Een topcoat is dus een must!

Go go of no no?

 

JA! Het is me gelukt. Ik had niet gedacht dat het resultaat zo goed zou zijn, voor de eerste keer. Ik wil dit zeker vaker doen en denk dat het resultaat dan nog mooier zal worden, het is toch echt een handigheid die je moet ontwikkelen. De volgende keer zal ik er wel meer tijd voor uittrekken, zodat ik meer laagjes aan kan brengen en de kleuren wat dieper worden.

 

Tips

– Neem de tijd! Dit is eigenlijk altijd een goeie tip bij het lakken van nagels ^-^
– Stempel meerdere laagjes nagellak, zo worden de kleuren dieper en houdt het langer.
– Werk snel, anders is je nagellak al droog voordat je het op je nagel hebt zitten.

Activiteiten voor kinderen en zelfzorg voor moeders

MizFlurry's Maandelijkse InspiratieKit - Vandaag leuke doen doen en herinneringen maken voor later.Ben je op zoek naar manieren om meer plezier te maken met je kind(eren) en tegelijkertijd ook goed voor jezelf te zorgen? Dan is mijn InspiratieKit handig voor jou! Lees er hier alles over: MizFlurry’s Maandelijkse InspiratieKit.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: