Deze pin is getest door Sylvie.

Na de grote vakantie maar weer eens aan het schoonmaken geslagen. Ik probeer iedere dag ‘iets extra’ te doen en vandaag was dat mijn afzuigkapfilter schoonmaken. En dat bleek wel nodig ook, brr!

De Pin

Volgens Pennsylvaniamommy heb je een halve kop baking soda nodig en gloeiend heet water om te weken.

 

Mijn filter was echt te vies om aan te pakken; fijn vettig en stoffig, ken je dat? Ik dacht het eerst met Dreft en een schuursponsje te redden maar mooi niks. Dus.

On the go

Hupsakee, mijn favoriete schoonmaakmiddel erbij gepakt, gootsteen vol heet water; uurtje laten weken;

Daarna heb ik het filter in de vaatwasser gezet et voila;

Go go of no no?

In de categorie Huis-, tuin- en keukenellende een gogo. Ik bedoel, je hoeft er bijna niks aan te doen en ik weet zeker dat ik het filter gewoon in de vaatwasser nooit zo schoon gekregen had.

 

Tips

– met wat azijn erbij gaat het weken waarschijnlijk nog beter
– het filter moet wel (een nachtje) drogen voor je het terugplaatst
– als je dit driemaandelijks doet gaat het nog sneller (mental note to self)

 

Activiteiten voor kinderen en zelfzorg voor moeders

MizFlurry's Maandelijkse InspiratieKit - Vandaag leuke doen doen en herinneringen maken voor later.Ben je op zoek naar manieren om meer plezier te maken met je kind(eren) en tegelijkertijd ook goed voor jezelf te zorgen? Dan is mijn InspiratieKit handig voor jou! Lees er hier alles over: MizFlurry’s Maandelijkse InspiratieKit.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: