Vandaag ben ik al acht jaar moeder! Het moederschap is het mooiste wat mij overkomen is en tegelijk de zwaarste baan die er is. En van Kaya sieraden kreeg ik een mooie hanger om te reviewen. Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder!

Mijn eigen Moederdag

Vandaag was het mijn eigen Moederdag. Het is namelijk acht jaar geleden dat Ewan werd geboren en deze heugelijke gebeurtenis maakte van mij een moeder. We waren de eerste weken totaal van de kaart, wat een wonder! En dat hadden wij gemaakt! (Daar sta ik nog steeds wel eens van te kijken.) De eerste week na zijn geboorte leek voorbij te gaan als één lange dag. We hebben zelfs geen journaal gekeken en ik was in die tijd behoorlijk nieuwsverslaafd. Deze babybubbel duurde behoorlijk lang.

Onderstaande foto is een paar uur na de bevalling genomen; toen ik lekker fris en in mijn nieuwe pyjama in het ziekenhuisbed zat, vlak voor we naar huis mochten. Na de enige nacht in mijn leven die ik ooit heb doorgehaald. Ik hou Ewan nog heel onhandig vast, maar ik was zo blij met hem en ik weet nog precies hoe gelukkig ik me voelde 🙂

Alle chlichés zijn waar

Voor mij dan in ieder geval. Het moederschap is het mooiste wat mij overkomen is en tegelijk de zwaarste baan die er is. Iedere dag ervaar ik prachtige momenten met mijn kinderen, al zijn het er de ene dag meer dan de andere en zijn sommige momenten groots en anderen klein. Bijvoorbeeld Mack die bezorgd aan een onbekend meisje vraagt of het wel gaat als hij op straat ziet dat ze tegen een fiets aan loopt. Of Kate die uit haarzelf me een paar dikke kussen komt geven als ik in de speelkamer op de grond zit. En Ewan die altijd tegen me aan zal kruipen als ik op de bank zit (met zijn iPad natuurlijk ;-).
Zwaar in die zin dat mijn klusjes en todo-list nooit meer af zullen zijn (voor de oplettende lezer; inmiddels is het al 24 mei, drie maal raden hoe dat komt). Een oneindige berg was, meerdere malen per dag de kinderen van eten voorzien en altijd opletten wat ze aan het doen zijn. De verantwoordelijkheid om ze iedere dag in leven te houden en uiteindelijk maar hopen dat je alles goed doet en geen psychopaat een beetje prettig mens hebt opgevoed.


preview zelfzorgkaartjes moedersNeem de tijd voor jezelf als moeder en creëer een evenwichtige zelfzorgroutine met deze Zelfzorgkaartjes voor Moeders. Ontdek 80 activiteiten die je ondersteunen bij het vinden van meer balans en geluk. Start je zelfzorgreis vandaag nog.


Mama sieraden

Al eerder schreef ik een review over een sieraad van Kaya Sieraden. Toen ik weer benaderd werd om één van hun mama sieraden te reviewen zei ik natuurlijk direct ja. Ik vond het best lastig kiezen, want op de site staan een heleboel mooie sieraden, onder andere met geboortestenen, wat ik ook een erg leuk idee vind.

Review zilveren hanger ‘Forever love’

Uiteindelijk heb ik gekozen voor de zilveren hanger ‘Forever Love’. Deze hanger bestaat uit twee met elkaar verstrengelde hartjes, met op vier plekken ruimte om iets te laten graveren. De hanger is er ook met drie hartjes en op de de voorbeeldhanger is er gekozen voor een naam en geboortedatum per hart. Ik vond de symboliek van twee harten (Kevin en ik) en alleen de namen van onze kinderen eigenlijk wel heel mooi en dat was ook mogelijk. Zo is de hanger geworden:

De zilveren ketting met jasseron-schakel die ik er bij kreeg (even apart bestellen), heeft een extra oogje, waardoor de hanger op verschillende hoogtes draagbaar is. Dit vind ik heel erg handig, zo valt de hanger mooi bij verschillende soorten kleding.

Mooi hè? Ik ben er erg blij mee. 

Heb jij een mama sieraad?

Volg mij op FacebookInstagramPinterestGoogle+YouTube en/of Bloglovin’