Waar ik voorheen nog druk in de weer ging en een speciale Summer Bucket List ontwierp of inspiratiepost met plannen voor zomer schreef, maak ik me er de laatste jaren wat makkelijker vanaf door mijn ideeën te pinnen op een speciaal Pinterest-zomer-bord (2014, 2015, 2016). Maar ik vind het wel altijd heel leuk om de Summer Bucket List van andere mensen te lezen en leuke ideeën op te doen. Dus vandaag een selectie van vijf inspirerende Nederlandstalige Summer Bucket Lists en je mag jouw post met zomerse plannen achterlaten bij de link party.


De Summer Bucket List van Nicole

Wat ik heel leuk vind aan de bucket list van Nicole is dat lang niet alle activiteiten om haar dochter draaien. Dat is voor mijzelf namelijk nog een valkuil. Het is een goede mix van dingen voor haarzelf en met haar kind.

Zomer Bucket List met met veel uitstapjes voor een peuter

Op de lijst van Cindy, die gemaakt is voor haar peuter, staan vooral uitstapjes door heel Nederland.

Zomer Bucket List van Joyce

 

De lijst van Joyce zou ik bijna helemaal over kunnen nemen en hij ziet er ook nog eens super cute uit!

 

Thuisvakantie bucket list

De to do lijst voor in de vakantie van Elisabeth is een mix tussen leuke dingen en klusjes die nog moeten gebeuren. Erg herkenbaar voor mij (ons). Ieder onderdeel wordt toegelicht, leuk om te lezen.

Summer bucketlist voor een peuter

Alweer zo’n leuke lijst met ideeën voor een peuter of kleuter, van Iris. Nummer 9 was ik nooit opgekomen, maar vind ik erg grappig en nummer 14 ga ik toevoegen aan mijn eigen lijst :).

Link party zomerinspiratie

Zoals beloofd zit er bij deze post een link-up. Doe je gezellig mee?

Wat wil jij deze zomer absoluut nog doen?