Hoera, vandaag komt Sinterklaas weer aan in ons land! Tijd voor wat Sintspiratie dus! Vorig jaar plaatste ik mijn eerste link up met als thema inspiratie voor in de Sinterklaastijd. Afgelopen jaar hebben de andere bloggers niet stilgezeten én zijn de blogfeestjes geboren, dus dit jaar is het tijd voor een nieuwe editie van Sintspiratie mét twee van mijn blogfeestjes-vriendinnen. Pak de speculaas en mandarijntjes er maar bij en kom gezellig inspiratie op doen voor een te gekke Sinterklaasperiode.

Sinterklaas op mizflurry.nl

Voor jullie gemak heb ik mijn Sinterklaas-blogposts van de afgelopen vijf jaar afgestoft en verbeterd en samen op een speciale Sinterklaaspagina gezet. Ben je benieuwd waarom ik vind dat je het Sinterklaaskookboek absoluut moet bestellen, nog op zoek naar cadeautips, nieuwsgierig naar Sinterklaastradities van anderen, heb je zin in Sinterklaastapas of zoek je nog leuke activiteiten om met de kinderen te doen (een Pietenacademie, pepernotenklei of Sinterklaasknutselen)? Of ben je op zoek naar lekkere Sinterklaasrecepten en Sinterklaasfilms- en series? Neem dan zeker een kijkje.

Sinterklaas overzichtspagina mizflurry

Eén bericht dat ik hier nog even extra uit wil lichten is de winactie voor een Video van Sint. Wij hebben dit vorig jaar gedaan en dat was een groot succes. Je kunt nog meedoen tot en met 21 november.

De gastvrouwen

De mede-hosts van dit blogfeestje hebben ook ieder hun Sinterklaasblogposts op hun blogs geplaatst, dus neem snel een kijkje op hun sites! Ik licht er hieronder alvast  twee uit: (Esmeralda doet niet mee met het Sinterklaasblogfeestje omdat haar dochters inmiddels te groot zijn.)

Janske - www.janske.nl
Op de blog van Janske kwam ik een handige tip tegen voor goedkope schoencadeautjes. Bij deze webwinkel heb ik inderdaad ook wel eens wat cadeautjes ingeslagen.

Volg Janske via haar:
Blog | Facebook | Bloglovin’ | Twitter | Pinterest | Instagram

Nicole - www.meisje-eigenwijsje.nl
Nicole maakte een Sinterklaastaart met monchou en chocolade en hij ziet er prachtig en heerlijk uit! Goede stap-voor-stap-beschrijving en foto’s.

Volg Nicole via haar:
Blog | Facebook | Bloglovin’ | Twitter | Pinterest | Instagram

Blogfeestje Sinterklaas

Bloogfeestje Sinterklaas


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: