1 april 2017

Mamabloggers Paashop: win een buitenspeelpakket!

Vandaag doe ik weer gezellig mee met een bloghop, namelijk de Paashop. Met ongeveer 45 andere mamabloggers is het weer één groot feest. Op iedere blog kun je weer wat winnen, dus dat er voor vandaag regen voorspeld is, is helemaal niet erg. Ga er lekker voor zitten, huppel van de ene naar de andere blog en doe mee met de winacties die je aanspreken!

De mamabloggers Paashop

Een bloghop is een leuke manier om nieuwe blogs te ontdekken. In september deed ik al mee met de bloghop gekoppeld aan de Mama Bloggers dag. Iedere deelnemende blogster verwijst naar degene voor en na haar. Op deze manier 'spring' je steeds verder en uiteindelijk kom je weer terecht waar je begonnen bent en is de bloghop rond. De Paashop is opgezet door Yvonne van kidzblogger.nl.


www.batboy.nl

Waarschijnlijk ben je hier gekomen via www.batboy.nl. Deze stoere blog is van Krystle. Zij heeft maar liefst drie zoons en blogt over alles waar je mee te maken heb als jongensmoeder, van wilde spelletjes, kleding tot ondeugende jongensstreken. En natuurlijk Batman. Krystle bedankt voor de verwijzing!

Winactie buitenspeelpakket SES

Omdat het bellenblaaspakket van de vorige mamabloggershop zo'n succes was, heb ik weer een soortgelijke prijs voor jullie gekocht. En omdat het de Paashop is en ik hoop op lekker weer de komende tijd en veel mogelijkheid voor de kinderen om lekker buiten te spelen is het een buitenspeelpakket van SES Creative geworden. Als je wint krijg je rood spuitkrijt*,  mega bubbles* en twee flesjes om zand mee te kleuren*.


Zo doe je mee:

- Laat een leuke reactie achter onder dit bericht of onder dit bericht op Facebook.

Natuurlijk vind ik het ook heel leuk als je mij wilt volgen op één van mijn social media kanalen:
Facebook
Instagram
Pinterest
Twitter
Google+
YouTube
Bloglovin'

en/of dit bericht wilt delen, maar dat hoeft niet.

Reacties geplaatst voor 8 april 23:59 uur doen mee. Zondag 9 april zal ik de winnaar mailen.

www.voormamasdoormamas.nl

Dan is het nu tijd om je weer verder te sturen naar de volgende blog, namelijk ww.voormamasdoormamas.nl. Op deze blog vind je allerlei soorten artikelen. Nieuwtjes, tips, informatie, persoonlijke artikelen, reviews; geschreven door een bloggersteam van 15 vrouw sterk. De blog is opgericht door Malou. Neem snel een kijkje om te zien wat er bij haar valt te winnen!

Succes met hoppen!
*Dit bericht bevat affiliate links. Dit betekent dat als je het product koopt via één van deze links dat ik een percentage van de opbrengst krijg. Gemak voor jou en een kleine ondersteuning voor mij.

Volg mij op FacebookInstagramPinterestGoogle+YouTube en/of Bloglovin'Geen opmerkingen:

Een reactie posten

SintSint