29 juni 2017

Einde schooljaar cadeau idee voor de juf of meester - gratis Merci printable

Op zoek naar een einde schooljaar cadeau idee voor de juf of meester? Een doos Merci met deze ingevulde printable is een leuk cadeau voor de leerkracht. Makkelijk, maar toch persoonlijk. Ook leuk als cadeau voor meester en juffendag, bij een afscheid van een kind naar een andere school en bijvoorbeeld bij het afscheid van de kinderdagverblijf leidsters.
Zoals gisteren al aangekondigd in het bericht over de verwensorbet 2017, had ik nog een ander idee voor een leuk einde schooljaar cadeautje voor de juf of meester. Namelijk een printable, die is in te vullen door of samen met je kind en die je vervolgens achter het cellofaan van een doosje Merci kunt schuiven. Lekker en persoonlijk :) En uiteraard gratis te downloaden.

Wat heb je nodig voor dit cadeautje: 
Het meeste zul je waarschijnlijk in al in huis hebben.

- Een printer (deze heeft WiFi, lekker makkelijk vanaf je telefoon printen)
- Een pen
- Een schaar
- Een doosje Merci (let op het aantal grammen)

NB de links uit bovenstaand lijstje zijn affiliate links. Dit betekent dat als je een product koopt via een van deze links, dat ik een kleine commissie krijg. Dit kost jou niets extra's.


Gerelateerde cadeau-ideeën

(Loedermoeder) cadeau juf einde schooljaar
Afscheid kinderdagverblijf
Cadeau voor de juf
Cadeau voor de meester


Gratis Merci printable afscheidscadeau juf of meester

Ik denk niet dat deze printable verder veel uitleg nodig heeft. Als je de PDF download en print, heb je automatisch de juiste afmetingen te pakken.  Afhankelijk van de leeftijd van je kind(eren) kun je er samen voor gaan zitten of het ze alleen laten doen. Als alles ingevuld is, kun je via de lichtgrijze stippellijn het invulvel uitknippen en achter het folie van het doosje Merci schuiven. En klaar ben je!


Download de gratis printable


Veel plezier ermee!Bekijk meer gratis downloads

Volg mij op FacebookInstagramPinterestGoogle+YouTube en/of Bloglovin'Bewaar op Pinterest:
einde schooljaar cadeautjejuffendag cadeautje pinteresteinde schooljaar cadeau idee juf meester pinterest

makkelijk afscheidscadeau juf

Handige printable met speelrecepten

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en krijg toegang tot de exclusieve MizFlurry freebies pagina. Hier staan gratis printables die je niet gewoon op deze site kunt vinden. Bijvoorbeeld een handige download met veertien sensory play-recepten.

Dit is een printable waarin ik 14 speelrecepten van mijn blog heb verzameld. Het leek mij handig om ze allemaal op één plek te hebben. Als je ze uitprint en in de keuken bewaard hoef je niet steeds je tablet of telefoon te ontgrendelen én je hebt altijd snel een knutselidee (voor op een regenachtige dag) voor handen.

Het ene vel bevat recepten die eetbaar en geschikt zijn voor kleine kinderen, zoals een sensory bin, klei recept, eetbare verf, gekleurde spaghetti, peuterlijm, regenboogrijst, gekleurd zoutdeeg en gelatine. Op het andere vel kun je recepten en ideeën vinden voor grotere kinderen, namelijk voor slijm, cloud dough, bellenblaas, puffy paint, verf voor in bad en wit zoutdeeg.Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang een link waarmee je -onder andere- deze handige printable kunt downloaden.


* verplicht veld

Geen opmerkingen:

Een reactie posten