30 september 2017

Hebben jullie ook zo genoten van het weer afgelopen week? Ik had me er al een beetje bij neergelegd dat de herfst gewoon vroeg begonnen was dit jaar en toen kregen we toch nog deze heerlijke week. Ik werd ook erg blij van de favorieten bij Blogfeestje 35 en ik heb weer een leuke DIY uitgekozen. Deze week hebben we twee co-hosts in plaats van één. Veel feestplezier!

Weet je nog niet helemaal wat het blogfeestje inhoudt, lees dan dit bericht: Link parties, wat en waarom? - Blogfeestje #1.


29 september 2017

Vorige week wilde Kate graag verven. Nu vind ik het leuk om met haar te knutselen, maar zodra het eerste A4-tje vol is, begint ze haar armen en eventueel benen van een laag verf te voorzien en daar ben ik niet zo blij mee. Ik moest dus even iets hebben dat iets interessanter was dan een gewoon A4-tje. Na een kijkje op Pinterest besloot ik te proberen om afdrukken van herfstbladeren te maken en dat is erg leuk geworden. Wil je met bladeren knutselen? Geef dit projectje dan een keer een kans.

Afdrukken van herfstbladeren - leuke herfstknutsel voor kleine kinderen
26 september 2017

Een paar weken geleden kreeg ik een Bullet Journal opgestuurd om te reviewen. In dit bericht kun je lezen wat ik er goed en minder goed aan vind én de eerste spreads die ik gemaakt heb, bekijken.23 september 2017

Blogfeestje 35 alweer! Kates verjaardag was vorige week een groot succes. Eén van de dingen die ik voor haar feestje gemaakt had, was gekleurde popcorn. Super gaaf toch? Deze week feesten we verder met een nieuw Blogfeestje en een nieuwe co-host, namelijk Minke. Lees snel verder!

Weet je nog niet helemaal wat het blogfeestje inhoudt, lees dan dit bericht: Link parties, wat en waarom? - Blogfeestje #1.


20 september 2017

Afgelopen weekend hebben we Kates derde verjaardag gevierd. Voor dit feestje wilde ik heel graag gekleurde popcorn maken. Qua kleurenschema had ik voor pastel regenboog gekozen, dus dat leek me heel mooi worden. Na drie mislukte pogingen heb ik hier het perfecte recept voor je; lekkere, zoete popcorn die er ook nog eens prachtig uit ziet. Staat geweldig op een feesttafel, maar is ook erg leuk in kleine bakjes als traktatie.

regenboog popcorn recept
19 september 2017

Wij hebben al twee jaar een Squla-abonnement voor beide jongens en ook dit jaar willen we weer verlengen. In deze blogpost wil ik graag wat meer vertellen over de manier waarop ik ervoor zorg dat mijn kinderen (nog steeds) meerdere keren per week op Squla spelen en oefenen voor school. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!16 september 2017

We hebben weer een Blogfeestje zonder co-host. Vorige keer was dat in het weekend dat Coco jarig was en dit weekend vieren we Kates verjaardag! Ze wordt alweer drie jaar :O Het was afgelopen week weer gezellig druk op Blogfeestje 33. We zijn nog steeds heel blij dat jullie elke keer met ons mee komen feesten en we vinden het ook erg leuk om nieuwe gezichten te zien. Hierdoor hebben we weer drie hele gave favorieten uit kunnen kiezen, kijken jullie mee?

Weet je nog niet helemaal wat het blogfeestje inhoudt, lees dan dit bericht: Link parties, wat en waarom? - Blogfeestje #1.

15 september 2017

Afgelopen zondag waren wij te gast in het Pakjescentrum van Sinterklaas. Hier mochten wij alvast kijken naar en spelen met de nieuwe najaarscollectie van Hasbro. Dat was een superleuke ervaring voor Mack en Kate natuurlijk. Lees snel verder voor een verslag van deze dag en onze favorieten!

inspiratie sinterklaas verlanglijstje
12 september 2017

In dit bericht laat ik zien hoe je zelf een verjaardag decoratie welkomstbord kunt maken; een goedkope verjaardag versiering. Dit is een makkelijke en super leuke versiering voor de verjaardag van een kind. Of je maakt een welkomstbord voor een ander feest.

De letters kun je zelf schrijven met behulp van nepkalligrafie en voor de rest is het een kwestie van knippen, plakken en nog een keer knippen. Dit kun jij ook!  Snel aan de slag ;-P

diy welkomstbord verjaardag
9 september 2017

Vandaag is het niet alleen tijd voor een Blogfeestje, maar ook voor een nieuwe Bloggersdag. Dit is weer een bloghop, waar ik dit keer niet aan meedoe, maar ruim 60 andere bloggers wel. Waaronder ons hosts Janske en Xenia. En natuurlijk kun je overal weer wat winnen. Dus heb je niets te doen terwijl het buiten regent? Hop dan gezellig rond zou ik zeggen! Maar niet voordat je onze favorieten hebt bekeken en drie links hebt toegevoegd natuurlijk ;-P.

Weet je nog niet helemaal wat het blogfeestje inhoudt, lees dan dit bericht: Link parties, wat en waarom? - Blogfeestje #1.


7 september 2017

Tafels oefenen wordt een stuk leuker met een spelletje. Via Google en Pinterest kun je Tafel vierkantjes vinden. Hiermee oefen je de tafels 1x1 tot 6x6. Heeft je kind deze tafels al helemaal geautomatiseerd? Dan kunnen jullie verder gaan met dit werkblad: Tafeltje verhuren. Voor de moeilijkere tafels 4x4 tot 9x9.

tafels vermenigvuldigen oefenen
2 september 2017

We feesten weer lekker verder, met Blogfeestje 32 dit keer! De kinderen zijn hier alweer twee weken naar school geweest en we zitten weer in het oude ritme. Heb je deze leuke blogpost over onze eerste schooldagtraditie al gezien? In dit Blogfeestje hebben we weer vier leuke favorieten voor jullie en je mag natuurlijk weer drie links toevoegen. Veel plezier!

Weet je nog niet helemaal wat het blogfeestje inhoudt, lees dan dit bericht: Link parties, wat en waarom? - Blogfeestje #1.


SintSint