Op zoek naar een leuke activiteit voor kinderen op oudejaarsavond? Start een nieuwe oud en nieuw traditie en neem een oud en nieuw interview af.  Leuk om ieder jaar te doen en voor later om op terug te kijken.

oud en nieuw kinderen pinterest

Nog één blogpost om dit jaar met net een bericht meer te laten eindigen dan 2014 😉 En hoe kan ik dit beter doen dan met nog een gratis printable?

Oud en nieuw kinderactiviteiten

Wij blijven dit jaar thuis met de kinderen op oudejaarsavond, meestal eigenlijk. Vaak beginnen we de avond van 31 december met gourmetten, gevolgd door een spelletjesavond, al dan niet op een console of gewoon een ouderwets bordspel. Dit zijn op dit moment onze favoriete spellen:

Andere leuke oud en nieuw kinderactiviteiten zijn: aftellen met ballonnen met activiteiten er in, een nieuwjaarsknutsel maken of een herinneringenspeurtocht door het huis.

aftellen ballonnen Oud en NieuwNieuwjaarsknutselspeurtocht voor kinderen Oudejaarsavond


preview affirmatiekaartjes kinderen width=Help je kinderen hun zelfvertrouwen te vergroten en een positieve houding te ontwikkelen met deze affirmatiekaartjes. Dit pakket bevat 30 unieke kaarten om dagelijkse positiviteit te bevorderen en veerkracht te stimuleren. Bestel nu en laat je kind(eren) stralen!


Oud en nieuw interview – gratis download

Het leek me leuk om deze oud en nieuw een nieuwe traditie te starten, namelijk een oud en nieuw interview. We doen al jaarlijks een interview op de eerste schooldag en dat is altijd erg leuk om terug te lezen. Ook maakte ik al eens een printable voor een tijdcapsule, maar dat leek me weer wat te veel werk voor oudejaarsavond.
oud en nieuw kinderen pinterest

Veel plezier ermee en in ieder geval een fijne jaarwisseling en alle goeds voor 2019 gewenst!


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief:

Web Analytics