11 maart 2019

Minecraft uitnodiging voor verjaardag of kinderfeestje

Ga jij een Minecraft feestje organiseren? En wil je een Minecraft uitnodiging maken? Bekijk dan dit bericht. Een Minecraft feestje thuis maak je nog leuker met deze Minecraft uitnodiging voor een verjaardag.

minecraft uitnodiging

*De productlinks in dit bericht zijn bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Minecraft feestje organiseren

Mack is vorige week 8 jaar geworden en hij wilde graag een Minecraft feestje. Nu had ik al wat ervaring met het organiseren van een Minecraft verjaardag, want toen Ewan 7 jaar werd, wilde hij dit ook. Daarnaast vind ik Minecraft* zelf ook een heel leuk spel, dus ik had er wel weer zin in :) Zoek je nog inspiratie voor het organiseren van een Minecraft feestje neem dan zeker eens een kijkje bij één van onderstaande berichten:

minecraft feesttafel gratis printable pinterestminecraft kinderfeestjeminecraft traktaties treats free printable


Gerelateerde berichten

Minecraft verjaardag (feesttafel, versieringen en spelletjes)
Minecraft-traktaties (uitdelen op school)
Minecraft kinderpartijtje (blokuitnodigingen, taart craften en goodie bags)
Minecraft printable Wie is het?
Maak zelf een gave uitnodiging in 6 stappen


Minecraft uitnodiging maken

Maar goed, voor zijn kinderfeestje had Mack natuurlijk wel een eigen uitnodiging nodig. Daarnaast was ik een beetje te laat met uitnodigen, want de vakantie zat ertussen, én de uitnodigingen mogen tegenwoordig niet meer (zichtbaar) op school uitgedeeld worden, dus ik besloot voor een digitale uitnodiging te gaan. Twee jaar geleden deden we dat met een filmpje voor zijn Lego Batman verjaardag, maar nu heb ik gewoon een digitaal bestand gemaakt en dat rondgestuurd via WhatsApp aan de ouders van de kinderen die hij wilde uitnodigen.

Het goede nieuws voor jou is dat je deze Minecraft uitnodiging heel makkelijk kunt hergebruiken. Zo zag hij er ongeveer uit (persoonlijke gegevens heb ik natuurlijk even weggehaald):

Minecraft uitnodiging voorbeeld


Gratis uitnodiging maken en opslaan

Voor deze uitnodiging heb ik het lettertype Minecrafter en Courier New gebruikt. Courier New heb je waarschijnlijk al op je computer staan. Minecrafter kun je downloaden en installeren en mag je gebruiken voor niet commerciële doeleinden. Een uitnodiging maken voor een eigen kinderfeestje valt hier dus onder. 

Verder is het handig om een afbeeldingsbewerkingsprogramma te gebruiken dat gebruik maakt van lagen, zoals Photoshop of Canva. Dan gaat het aanpassen en verplaatsen van de tekst makkelijker. Als je klaar bent met het maken van de uitnodiging kun je hem opslaan en printen of digitaal versturen zoals wij deden.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de uitnodigingen te printen en de gegevens zelf op te schrijven, als je makkelijker vindt. De uitnodiging komt het beste tot zijn recht bij een grootte van 10 x 15 cm.

Het bestand kun je hier downloaden:

Minecraft uitnodiging leeg template


Veel plezier met deze gratis Minecraft uitnodiging!



Bekijk ook mijn andere feestideeën.

*De productlinks in dit bericht zijn bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest of Twitter,

NOT OFFICIAL MINECRAFT PRODUCT. NOT APPROVED BY OR ASSOCIATED WITH MOJANG
Voor het maken van de uitnodiging heb ik een afbeelding gebruikt uit de Minecraft Wiki, onder de licentie CC BY-NC-SA 3.0



Bewaar op Pinterest:
minecraft uitnodiging pinterestminecraft uitnodiging verjaardag kinderfeestje pinterest

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot de freebies pagina

mizflurry freebies kinderen creatief

Als lid van de MizFlurry nieuwsbrief krijg je toegang tot mijn freebies pagina. Hier staan nog meer gratis downloads, exclusief toegankelijk voor leden. Bijvoorbeeld een handige Feestdagen planner; 11 handige formulieren die je helpen de feestdagen-stress onder controle te krijgen, de 12 maandkalenders met (creatieve) activiteiten, 14 speelrecepten, 3 kerstposters en een pietendiploma. 

Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief:

* verplicht veld











Geen opmerkingen:

Een reactie posten