8 juli 2019

Zelf een bedankje voor de meester maken (cadeau meester)

Zoek je een cadeau voor de meester aan het einde van het schooljaar of wil je een bedankje voor de meester zelf maken? Met dit idee kun je beiden doen. Je bent ook nog eens snel klaar. Dit cadeautje is ook heel geschikt voor meester en juffendag of voor de verjaardag van de meester.
cadeau meester einde schooljaar fb

Origineel cadeau leerkracht

Op deze blog kun je al flink wat cadeau-ideeën voor de juf vinden, maar wat minder voor de meester. Aan de ene kant natuurlijk logisch, want er zijn veel meer juffen dan meesters op de meeste basisscholen. Maar Ewan heeft dit jaar weer een meester (zijn derde al en volgend jaar krijgt hij er weer één!) en daar moet natuurlijk ook een leuk cadeautje voor komen.

Eerder gaf ik een meester wat potjes drop met de tekst "het zit d'rop", maar dit jaar ging ik zelf aan de slag om een cadeau te bedenken met een leuke printable. Zoek je ook nog iets voor de juffen? Neem dan eens een kijkje bij één van de volgende berichten: traktatie afscheid kinderdagverblijf of peuterspeelzaal of snel budget cadeau voor de juf.

Printables meester

Ook heb ik nog twee andere cadeau-ideeën met een printable die ook voor een meester kunnen: einde schooljaar cadeau idee voor de juf of meester - gratis Merci printable en  last minute loedermoeder-cadeau voor de juf of meester.

Bedankje meester zelf maken

Maar goed, nu snel verder naar het cadeau voor dit jaar. Wij zijn gegaan voor een koeltasje met daarin een zes blikjes bier. Wel alcoholvrij, want Ewan wil per se geen alcohol aan zijn docenten geven, want alcohol is eigenlijk niet zo goed voor mensen, mama. Genoteerd. Ik besloot voor een tussenoplossing te gaan en kocht zes blikjes Radler met nul procent alcohol.

cadeau meester verjaardag blikjes bier

Ook kocht ik een klein koeltasje bij de Action en daarin passen precies zes blikjes. Het cadeau maken is dus heel makkelijk als je deze twee dingen in huis hebt. Haal de blikjes uit de verpakking en stop ze in het tasje.

Ik weet niet of de Action deze koeltasjes nog verkoopt, maar bij bol.com hebben ze ze ook: koeltasje blikjes*.

cadeau_meester_en_juffendag_koeltasje

Wat je verder nog nodig hebt:

- Een printer (deze heeft WiFi, lekker makkelijk vanaf je telefoon printen)
- Een schaar
- 6 blikjes (alcoholvrij) bier of ander drinken.

*NB de bovenstaande productlinks zijn affiliate links. Dit betekent dat als je een product koopt via een van deze links, dat ik een kleine commissie krijg. Dit kost jou niets extra's.

Printable cadeau meester einde schooljaar


Je hoeft verder alleen nog de printable met de tekst "Voor de coolste meester" uit te printen en te knippen.  Vervolgens plak je deze aan de binnenkant van het tasje met bijvoorbeeld dubbelzijdig tape. De printable kun je downloaden via deze link: printable cadeau meester einde schooljaar.


printable cadeau meester einde schooljaar

Het eindresultaat ziet er dan zo uit:

bedankje meester zelf maken

Veel plezier ermee en alvast een fijne vakantie!

Bekijk ook mijn andere knutselideeën.

Volg mij op FacebookInstagramPinterestTwitterYouTube en/of Bloglovin'


Bewaar op Pinterest:
cadeau meester einde schooljaar pinterest

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot de freebies pagina

mizflurry freebies kinderen creatief

Als lid van de MizFlurry nieuwsbrief krijg je toegang tot mijn freebies pagina. Hier staan nog meer gratis downloads, exclusief toegankelijk voor leden. Bijvoorbeeld een handige Feestdagen planner; 11 handige formulieren die je helpen de feestdagen-stress onder controle te krijgen, de 12 maandkalenders met (creatieve) activiteiten, 14 speelrecepten, 3 kerstposters en een pietendiploma. 

Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief:

* verplicht veldGeen opmerkingen:

Een reactie posten

SintSint