15 maart 2012

Lente!

Wat was het vandaag heerlijk weer! We hebben optimaal genoten van deze eerste mooie dag van het jaar.Bambi in het Julianapark

Om 11 uur vanochtend waren we in het Julianapark en hebben Ewan en ik Bambi gelezen op een bankje in de zon. Ondertussen kwamen er kippen heeeel dichtbij.Ik vond het een beetje eng, maar Ewan vond het heel erg interessant.

Het was een vrij dik boek, dus ik denk dat we er wel een halfuurtje hebben gezeten, maar Ewan hield zijn aandacht er goed bij. Daarna zijn we natuurlijk naar de herten gaan kijken.

Speeltuin en Antje Drijver Paviljoen

Toen was het natuurlijk tijd voor de speeltuin. Het terras van het Antje Drijver paviljoen was al open en daar ben ik gaan zitten met Mack, die toen precies weer wakker werd.Ewan heeft heerlijk gespeeld en we hebben daar tosti's gegeten, zodat hij daarna gelijk door kon naar de peuterspeelzaal.

Middag en avond

Na de peuterspeelzaal zijn we naar de Plantage gelopen om een ijsje te eten bij Nostimo. Er was weer smurfenijs, Ewan z'n lievelingssmaak :) daarna hebben we nog even rondgehangen op het plein van de Plantage. Ik had stoepkrijt meegenomen en Ewan heeft allemaal sporen gemaakt. Ook heeft hij nog wat vogels achterna gerend, wat gewoon heel schattig was.

Op weg naar huis kwamen we langs basisschool de Boemerang en hebben we nog even op dat schoolplein gespeeld.

We hebben bij oma Toos en opa Wim nasi gegeten en Denise, Widjai en Dewi aten ook mee. Ik had de cd Vriendjes voor altijdvan Sesamstraat gehaald en we hebben heel veel gedanst, vooral Mack vindt het dansen geweldig.

Het was een heerlijke dag.Dit bericht bevat een affiliate link. Dit betekent dat als je het product koopt via één van deze links dat ik een percentage van de opbrengst krijg. Gemak voor jou en een kleine ondersteuning voor mij.

Volg mij op FacebookInstagramPinterestGoogle+YouTube en/of Bloglovin'


Geen opmerkingen:

Een reactie posten