3 juni 2012

Pakketjes zijn verstuurd!

De pakketjes zijn verstuurd! Ik vond het erg leuk om mee te doen aan het uitwisselingsproject, leuker dan Ewan haha. Maar hij gaat nu sinds een paar weken naar de basisschool en is jarig geweest, dus hij had genoeg andere dingen aan zijn hoofd. Door de voorbereidingen voor zijn verjaardagsfeest kon ik pas laat beginnen met de pakketjes (afgelopen maandag pas) en er moesten inkopen gedaan worden, waarbij ik hem niet mee wilde slepen na een ochtend en middag school. Toen de pakketjes klaar waren, ben ik wel met hem gaan zitten om de inhoud te bekijken en erover te praten. Anders weet hij straks misschien meer over de andere landen dan over Nederland ;)

De inhoudOp de foto ben ik de kleurplaten vergeten; ik heb ook nog drie kleurplaten toegevoegd. In het cadeautje zitten oranje vlaggetjes. Dat gele papier is een boekje met allerlei informatie over Ewan en Nederland, oa een recept.

Het versturen was uiteindelijk heel makkelijk, maar ik ben er drie keer voor naar het postkantoor geweest. Eerst om drie dozen te kopen. Het waren wel kleine dozen, maar het versturen ervan zou toch vrij duur worden; € 10,20 naar Polen en € 17,10 naar Bermuda en de USA, € 44,40 in totaal . Toen ik de inhoud van de pakketjes bij elkaar had, bleek dat het ook makkelijk in een bubbeltjesenveloppe zou passen en dat scheelt nogal met verzenden (€ 3,40 en € 5,70, € 14,80 totaal). Dus ik weer naar het postkantoor om die enveloppen te kopen en later op de dag om ze te versturen. Ewan is daarbij meegegaan, maar het ging heel snel (voordat ik Ewan op de balie had getild, was die man al klaar met wegen). Hij was wel heel blij met het bonnetje:)

We zijn erg benieuwd naar de andere pakjes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

SintSint