Ewan heeft zijn eerste rapport gekregen. Het is een A4-tje met een beschrijving van de juf over hoe hij het doet op school, heel leuk om te lezen: “…Sommige dingen waren nog erg nieuw voor je. Bijvoorbeeld je vinger opsteken in de kring. Als jij iets wilt zeggen, doe je dat liever meteen.” en “Je laat duidelijk merken wanneer je iets leuk vindt, je lacht dan uit volle borst. Je hebt in veel dingen plezier.” En heel herkenbaar: “Twee keer in de week gaan we naar de gymzaal. Jij bent zeer enthousiast, maar je moet wel je schoenen uit en dat doe je niet altijd even graag…”

Voor zijn rapport heeft hij geld gekregen en daarvan mocht hij iets kopen bij de speelgoedwinkel. Onderweg zei hij al dat hij een Hot Wheelsbaan wilde kopen. Hij koos uiteindelijk voor het Hot Wheels Rev Ups Revolution Stunt Park, een supercoole baan, die bij de Toys XL maar 17,50 euro kostte.

Eenmaal thuisgekomen viel de baan een beetje tegen, want na het in elkaar zetten van de baan, bleek dat het bakje aan de ronddraaiende arm niet vastklikte en dat is toch wel een belangrijk onderdeel van de baan. Gelukkig heeft Kevin uitgevogeld waar het probleem zat en hebben we de baan kunnen fixen. Op twee plekken zit nu een klein stukje karton of iets dergelijks, zoals je kunt zien op onderstaande afbeelding.

Ik hoop dat het een beetje duidelijk is en ik weet niet of deze fix alleen bij onze baan werkt, maar het is de moeite waard om even wat uit te proberen met je baan, mocht je hetzelfde probleem hebben, voordat je hem weggooit of terugbrengt.

De baan is trouwens best wel een beetje gevaarlijk, de arm draait best wel hard rond en is al een paar keer tegen Ewans hoofd aangekomen.

Daarentegen zijn de Rev up auto’s heel erg cool; ze hebben een magneet en je kunt ze ‘opladen’ waardoor ze recht naar beneden of boven kunnen rijden en zelfs ondersteboven. Je kunt er ook leuk mee spelen op bijvoorbeeld de koelkast. De auto’s zijn los verkrijgbaar voor 7 of 8 euro per stuk, leuk als cadeautje.

Activiteiten voor kinderen en zelfzorg voor moeders

MizFlurry's Maandelijkse InspiratieKit - Vandaag leuke doen doen en herinneringen maken voor later.Ben je op zoek naar manieren om meer plezier te maken met je kind(eren) en tegelijkertijd ook goed voor jezelf te zorgen? Dan is mijn InspiratieKit handig voor jou! Lees er hier alles over: MizFlurry’s Maandelijkse InspiratieKit.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: