Tijd voor blogfeestje nummer 4! Wil je deze vakantie nog een dagje uit met de kinderen, maar eens wat anders dan de bekende pretparken? Lees dan snel verder!


Mijn drie favorieten

Dagje uit: Speelpark Oud Valkeveen

Lodi bezocht met een vriendin en kinderen het speelpark Oud Valkeveen in Noord-Holland en heeft zo te zien een erg leuke dag gehad.

Bokrijk

Laura ging met haar gezin naar Bokrijk  in België; een kruising tussen het Archeon en het Openluchtmuseum. Er is daar ook een gedeelte waar je je in The Sixties waant, super cool!

HET MAÏSDOOLHOF IS WEER OPEN!

Een maïsdoolhof lijkt mij erg gaaf om eens te bezoeken, maar het is er nog nooit van gekomen. Charlotte ging wél met haar dochter Aukje naar het maïsdoolhof in Helmond.

 

Maak kennis met de gastvrouwen

Dit leuke feestje geef ik niet alleen, maar samen met drie andere geweldige gastvrouwen. Zij hebben ook favoriete berichten uitgekozen, dus neem snel een kijkje op hun blogs, misschien sta jij er wel bij!

 

Esmeralda van www.savethemama.nl

Esmeralda blogt over life, food, funstuff, shoptips en meer. Ze doet nu mee aan een blog challenge en legt uit hoe ze op de naam van haar blog kwam.

NB Esmeralda geniet deze (en volgende) week lekker van haar vakantie, dus even geen blogfeestje en favorieten op haar blog. 

 

Dit zijn haar social media kanalen:

Nicole van www.meisje-eigenwijsje.nl

Nicole schrijft over van alles en nog wat, geïnspireerd door haar leven. Ze schreef een hele mooie blog over heel verdrietig nieuws.

Dit zijn haar social media kanalen:

 

Janske van www.janske.nl

Janske is op dit moment zwanger van haar tweede dochter en blogt over allerlei moederavonturen. Ook van Janske wil ik deze week een persoonlijk blog delen, een lieve brief aan haar moeder.

Dit zijn haar social media kanalen:

En hier zijn mijn social media kanalen:

 

Het blogfeestje!

Ben jij (weer) van de partij? Voeg een link toe en feest gezellig mee! Of bezoek één van onderstaande links en laat je inspireren. Veel plezier!

Activiteiten voor kinderen en zelfzorg voor moeders

MizFlurry's Maandelijkse InspiratieKit - Vandaag leuke doen doen en herinneringen maken voor later.Ben je op zoek naar manieren om meer plezier te maken met je kind(eren) en tegelijkertijd ook goed voor jezelf te zorgen? Dan is mijn InspiratieKit handig voor jou! Lees er hier alles over: MizFlurry’s Maandelijkse InspiratieKit.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: