Wow het is gewoon alweer tijd voor het tiende blogfeestje! Dit keer licht ik twee leuke posts over traktaties uit en een post waarmee je jezelf kunt trakteren op minder stress tijdens de voorbereidingen voor de feestdagen. Ook wil ik jullie vertellen over ons themablogfeestje en natuurlijk wat leuke blogs van mijn mede-gastvrouwen in het zonnetje zetten. Lees snel verder!


Blogfeestje herfst

Afgelopen woensdag is ons thema blogfeestje herfst online gekomen. Dit regels voor dit feestje zijn iets anders. Je mag een onbeperkt aantal links toevoegen en het feestje duurt ruim een maand. Maar de posts moeten natuurlijk wel over de herfst gaan. Op deze manier hopen we een plek te creeëren vol herfstige inspiratie. Inmiddels zijn er al 50 links toegevoegd! Super leuk!

Mijn favorieten

Dan is het nu tijd voor mijn favorieten. Ik vond het lastig om een thema met drie favorieten te kiezen, dus ik  heb een klein beetje gesmokkeld. Twee gave posts over traktaties en eentje over stressvrije feestdagen (oftewel hoe je jezelf kunt trakteren op een relaxte aanloop naar Sinterklaas en kerst).

Kindertraktatie: simpel, snel en leuk!

Ellen maakte een leuke traktatie voor op het kinderdagverblijf met onder andere een doosje rozijntjes. Wat mij betreft dé ideale traktaties voor kleine kinderen. Ze deed er ook nog een klein cadeautje bij, wat een verwennerij!

 

De leukste Halloween traktaties !!

Op Annekoen Digitaal kun je zeven gave Halloweentraktaties vinden. Ik krijg alweer helemaal zin om een Halloween feestje voor te bereiden als ik dit zo zie.

Nu al pepernoten in de winkel? Ofwel hoe je nu al kunt zorgen voor stressvrije feestdagen (met bespaartips!)

Zoals ik eerder al schreef: hoe je jezelf kunt trakteren op stressvrije voorbereidingen voor de feestdagen; wellicht een beetje ver gezocht, maar ik vind de berichten van Sjoukje altijd erg goed, dus ik wil haar gewoon een keertje uitlichten ;P In dit bericht staan handige tips voor het budgetteren voor de december en hoe je kunt besparen op de cadeaukosten.

De gastvrouwen

Dit leuke feestje geef ik niet alleen, maar samen met drie andere geweldige gastvrouwen. Zij hebben ook favoriete berichten uitgekozen, dus neem snel een kijkje op hun blogs, misschien sta jij er wel bij!

 

Esmeralda van www.savethemama.nl

Esmeralda blogt over life, food, funstuff, shoptips en meer. Afgelopen week legde ze uit hoe je je make-upkwasten schoon kunt maken. Iets wat ik eerlijk gezegd veeeel te weinig doe…

Dit zijn haar social media kanalen:

Nicole van www.meisje-eigenwijsje.nl

Nicole schrijft over van alles en nog wat, geïnspireerd door haar leven. Wist je dat haar man drie keer heeft meegedaan aan de Paralympische Spelen? Wow!

Dit zijn haar social media kanalen:

 

Janske van www.janske.nl

Janske heeft twee dochters en blogt over allerlei moederavonturen. In De grappigste en liefste uitspraken van mijn peuter beschrijft ze welke leuke dingen Lola allemaal zegt. 

Dit zijn haar social media kanalen:

En hier zijn mijn social media kanalen:

Activiteiten voor kinderen en zelfzorg voor moeders

MizFlurry's Maandelijkse InspiratieKit - Vandaag leuke doen doen en herinneringen maken voor later.Ben je op zoek naar manieren om meer plezier te maken met je kind(eren) en tegelijkertijd ook goed voor jezelf te zorgen? Dan is mijn InspiratieKit handig voor jou! Lees er hier alles over: MizFlurry’s Maandelijkse InspiratieKit.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: