Jeetje twee blogfeestjes back 2 back op mijn blog. Dat is natuurlijk niet helemaal de bedoeling 😉 Ik streef ernaar om minimaal twee berichten tussen de blogfeestjes te hebben, maar soms lukt dat niet. Zoals deze week. Kevin vertrok zondag naar Maleisië, reisde woensdag door naar Singapore en is ten tijde van het verschijnen van dit bericht nog onderweg naar Schiphol. Dus ik was een weekje alleen met de kinderen en dat ging best goed, maar voor het bloggen was geen tijd meer over. En tijd om vooruit te werken heb ik nooit gehad, dus jullie moeten het er maar mee doen ;-P Het is nog wel gelukt om dit blogfeestje nummer 11 uit er te persen, veel plezier!

Weet je nog niet helemaal wat het blogfeestje inhoudt, lees dan dit bericht: Link parties, wat en waarom? – Blogfeestje #1.


Mijn favorieten

In het zonnetje staan deze week drie vrolijke knutselprojecten. Alle drie projecten die (ook) leuk zijn voor mama om te doen. Het haakpatroon is waarschijnlijk te lastig voor kinderen, maar het eindresultaat is wel weer leuk voor hen. En de andere twee projecten kun je gezellig samen met je (wat oudere) kinderen doen. Laat de herfst maar komen!

Innocent mutsjes haken: Octopus

Dit is eigenlijk geen Octopus haakpatroon voor een knuffeltje, maar een mutsje voor een Innocent smoothie. Voor iedere smoothie die verkocht wordt mét mutsje wordt er 20 cent gedoneerd aan het Nationaal Ouderenfonds. Zo te zien is het een klein en snel patroon, dus ik zeg haak ze gewoon per twee; een voor het goede doel en één voor een leuk kindje :).

Naammandala in de kleuren van de kleurencirkel-tutorial

Ilse van Kreamino maakte een filmpje waarin ze laat zien hoe je een naammandala maakt. Deze wordt ingekleurd in de kleuren van de kleurencirkel; een leuke opdracht om kinderen (en leerlingen) de kleurencirkel te leren. Ga je voor de kleuren van de regenboog zoals op onderstaande foto, dan krijg je een super vrolijk resultaat.

Strijkkralen #5: Diverse strijkkraal figuren

Els schreef, aan de nummer 5 te zien, al eerder over strijkkralen, maar ik vind dit zo’n leuke bezigheid om samen met je kind(eren) te doen. In het bericht Diverse Strijkkraal Figuren, laat ze een aantal creaties zien die ze heeft gemaakt. Toen Mack Mario zag, wilde hij hem gelijk ook maken 🙂 De bloemen vind ik ook prachtig!


 

Blogfeestje herfst

Ons blogfeestje met herfstthema loopt ook nog steeds. Ik vind alle thumbnails in herfstkleuren zo mooi bij elkaar! Dit regels voor dit feestje zijn iets anders. Je mag een onbeperkt aantal links toevoegen en het feestje duurt ruim een maand. Maar de posts moeten natuurlijk wel over de herfst gaan. Op deze manier hopen we een plek te creeëren vol herfstige inspiratie. Inmiddels zijn er meer dan 60 links toegevoegd! Super leuk! Heb jij nog een leuk herfstblogbericht? Voeg vooral toe!

 

De gastvrouwen

Dit leuke feestje geef ik niet alleen, maar samen met drie andere geweldige gastvrouwen. Zij hebben ook favoriete berichten uitgekozen, dus neem snel een kijkje op hun blogs, misschien sta jij er wel bij!

 

Esmeralda van www.savethemama.nl

Esmeralda blogt over life, food, funstuff, shoptips en meer. Ze schreef afgelopen week een erg interessant bericht over een experiment met het kopen van volgers op Instagram. Werkt dat nou echt?

Dit zijn haar social media kanalen:

Nicole van www.meisje-eigenwijsje.nl

Nicole schrijft over van alles en nog wat, geïnspireerd door haar leven. Ze mocht met haar dochter aanwezig zijn bij de première van Roodkapje de Musical en hoe dat was kun je zien in dit plog-bericht. Wat zag Fay er super schattig uit in haar Roodkapje-pakje :).

Dit zijn haar social media kanalen:

 

Janske van www.janske.nl

Janske heeft twee dochters en blogt over allerlei moederavonturen. De titel van dit bericht van Janske maakte mij erg nieuwsgierig; Weg met die flubberbuik na je zwangerschap (dé snelle oplossing!). Ik ga hier de oplossing natuurlijk niet verklappen, dat moet je gewoon maar even zelf lezen ;P.

Dit zijn haar social media kanalen:

En hier zijn mijn social media kanalen:

Activiteiten voor kinderen en zelfzorg voor moeders

MizFlurry's Maandelijkse InspiratieKit - Vandaag leuke doen doen en herinneringen maken voor later.Ben je op zoek naar manieren om meer plezier te maken met je kind(eren) en tegelijkertijd ook goed voor jezelf te zorgen? Dan is mijn InspiratieKit handig voor jou! Lees er hier alles over: MizFlurry’s Maandelijkse InspiratieKit.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: