Wat een feestweekend! Gisteravond (nu ik dit typ nog vanavond 😉 ), had ik een groot feest ter ere van mijn moeders 65ste verjaardag! Het was een verrassing voor haar en ik ben er de afgelopen tijd heel druk mee geweest, maar ik kon er niets over delen. Binnenkort meer hierover. En om in de feeststemming te blijven is het  thema van dit blogfeestje cadeautips voor kinderen. Kijk je mee?

Weet je nog niet helemaal wat het blogfeestje inhoudt, lees dan dit bericht: Link parties, wat en waarom? – Blogfeestje #1.


Mijn favorieten

 

Kraammand voor een peuter

Monique stelde een leuke kraammand samen. Niet voor een pasgeboren baby of moeder, maar voor haar peuter! Super idee. In de mand zitten allerlei leuke cadeautjes voor een meisjespeuter.

Nijntje oefent moeilijke woorden

Op dochterlief.nl kun je een recensie lezen over een superleuk product; namelijk een Nijntje-boek waarmee peuters moeilijke woorden en werkwoorden kunnen oefenen. Bij het boek kun je ook kaartjes kopen, waardoor er ook echt mee gespeeld kan worden.

Een houten bouwpakket

Op de site van Saskia staat ook een review (én een winactie, tm 9 oktober), namelijk over een houten bouwpakket van een piratenboot. Leuk voor wat oudere kinderen!


 

Blogfeestje herfst

Ons blogfeestje met herfstthema loopt ook nog steeds. Ik vind alle thumbnails in herfstkleuren zo mooi bij elkaar! Dit regels voor dit feestje zijn iets anders. Je mag een onbeperkt aantal links toevoegen en het feestje duurt ruim een maand. Maar de posts moeten natuurlijk wel over de herfst gaan. Op deze manier hopen we een plek te creeëren vol herfstige inspiratie. Inmiddels zijn er bijna 70 links toegevoegd! Super leuk! Heb jij nog een leuk herfstblogbericht? Voeg vooral toe!

 

De gastvrouwen

Dit leuke feestje geef ik niet alleen, maar samen met drie andere geweldige gastvrouwen. Zij hebben ook favoriete berichten uitgekozen, dus neem snel een kijkje op hun blogs, misschien sta jij er wel bij!

 

Esmeralda van www.savethemama.nl

Esmeralda blogt over life, food, funstuff, shoptips en meer. Ze schreef afgelopen week over een herkenbare zaak voor de meeste ouders; Kinderen én een opgeruimd huis? 

Dit zijn haar social media kanalen:

Nicole van www.meisje-eigenwijsje.nl

Nicole schrijft over van alles en nog wat, geïnspireerd door haar leven. Toen ik de titel van 8 manieren om de herfstgeur in huis te halen las, dacht ik gelijk aan geurkaarsen en daar hou ik niet zo van. Maar er zijn natuurlijk nog hele andere manieren  en Nicole heeft ze op een rijtje gezet.

Dit zijn haar social media kanalen:

 

Janske van www.janske.nl

Janske heeft twee dochters en blogt over allerlei moederavonturen. Ik vind bucket lists altijd leuk om te lezen en inspiratie op te doen. Ik moet me nog overgeven aan de herfst, maar op de herfst bucketlist van Janske staan leuke ideeën. 

Dit zijn haar social media kanalen:

En hier zijn mijn social media kanalen:

Activiteiten voor kinderen en zelfzorg voor moeders

MizFlurry's Maandelijkse InspiratieKit - Vandaag leuke doen doen en herinneringen maken voor later.Ben je op zoek naar manieren om meer plezier te maken met je kind(eren) en tegelijkertijd ook goed voor jezelf te zorgen? Dan is mijn InspiratieKit handig voor jou! Lees er hier alles over: MizFlurry’s Maandelijkse InspiratieKit.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: